Prisustvom liturgiji u hramu Svetih apostola Petra i Pavla u Bijeljini i lomljenjem krsnog kolača u prostorijama Doma zdravlja Bijeljina danas je, u prisustvu brojnih zvanica i radnika, svečano obilježena krsna slava naše ustanove Sv. Ćirilo i Metodije.

Ovogodišnji kum slave, predsjednik skupštine grada Bijeljina, gospodin Aleksandar Đurđević izjavio je da mu je velika čast i zadovoljstvo što mu je pripala današnja uloga, te je i sa aspekta pacijenta, odnosno korisnika usluga ove zdravstvene ustanove i sa aspekta predstavnika Skupštine grada, koja je osnivač Doma zdravlja, pohvalio organizaciju i vrijedan rad svih radnika. Takođe, Đurđević je poželio još mnogo uspješnih godina menadžmentu i naglasio je da je Dom zdravlja Bijeljina jedna od rijetkih zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj koja pozitivno posluje.

Direktor Doma zdravlja Bijeljina prim dr. Danijela Đukin, zahvalila se svim zvanicama i gostima, čestitala krsnu slavu svim uposlenicima ustanove i naglasila da je Dom zdravlja na ovakvom nivou organizacije i rada jer funkcioniše kao velika porodica u kojoj svaki član, odnosno radnik, vrijedno i predano radi svoj posao.

Povodom krsne slave Sv. Ćirila i Metodija uručene su i jubilarne nagrada zaposlenima koji su u ovoj ustanovi proveli 20 odnosno 30 godina radnog staža.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име