BIJELJINSKI DNS PROTIV PAVIĆA?

Datum:

Share post:

Izvor: www.desavanjaubijeljini.com
FB Dešavanja u Bijeljini
 
 
 
Bijeljinski Gradski odbor DNS na danas održanoj sjednici dao je bezrezervnu i jednoglasnu podršu Nedeljku Čuriloviću jasno stavljajući do znanja predsjedniku Marku Paviću da je bijeljinski DNS protiv smjene gospodina Nedeljka Čubrilovića sa mjesta zamjenika predsjedika DNS.
 
Da na današnju sjednicu Gradskog odbora DNS Bijeljina nisu pozvani svi njegovi članovi kao ni određeni funkcioneri bijeljinskog DNS, za koje se predpostavlja da bi dali podršku predsjedniku DNS Marku Paviću zbog smjene Nedeljka Čubrilovića, u telefonskoj izjavi demantovao je predsjednik bijeljinskog DNS Milan Dakić.
 
Dakić dalje navodi da uopšte nije održana Regionalna sjednica DNS i da je takva izjava samovolja predsjednika Regionalnog odbora Dike Cvjetinovića, a iz razloga što kako navodi Dakić uopšte nisu konsultovani članovi Regije iz Bijeljine i Šamca po pitanju podrške Marku Paviću, odnosno Nedeljku Čubriloviću, te Cvijetinovića poziva da što prije zakaže sjednicu Regije, a što je jedan i od zaključaka Gradskog odbora bijeljinskog DNS.
Gradski odbor DNS Bijeljina je mišljenja da DNS treba na nastavi saradnju sa dosadašnjim koalicionim partnerima kako u zakonodavnoj tako i u izvršnoj vlasti.
 
Ranije danas saopšteno je da je održana telefonska sjednica, Regionalnog odbora DNS Bijeljina i da je većinom glasova usvojen zaključak kojim se pruža puna podrška predsjedniku Marku Paviću i Predsjedništvu stranke u sprovođenju politike DNS.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

FOND PIO: Program socijalnog zbrinjavanja radnika-uplata doprinosa

Saopštenje Fond PIO RS prenosimo u cjelosti: "Na osnovu Odluke Vlade Republike Srpske broj: 04/1-012-2-113/24, od 18. januara 2024....

Zaključci Predsjedništva PDP: Za 15 dana prijedlog za gradonačelnika Banjaluke

Predsjedništvo PDP smatra da aktuelna vlast u Republici Srpskoj i na nivou zajedničkih institucija BiH ništa ne čini...

BIJELJINA: Predivno veče u Dvorovima uz bogat kulturno-umjetnički program (foto)

U Svetosavskom domu u okviru Hrama svetog velikomučenika Prokopija u Dvorovima obilježen Međunarodni dan maternjeg jezika.Učestvovali su bivši...

Bijeljinski bend „Plan B“ – prepoznatljiv u gradu po svom muzičkom repertoaru i žurkama koje prave na privatnim slavljima (video)

Muzički sastav “Plan B” jedan je od bijeljinskih lokalnih bendova koji je postao prepoznatljiv u gradu po svom...