BIJELJINSKI DNS PROTIV PAVIĆA?

Datum:

Share post:

Izvor: www.desavanjaubijeljini.com
FB Dešavanja u Bijeljini
 
 
 
Bijeljinski Gradski odbor DNS na danas održanoj sjednici dao je bezrezervnu i jednoglasnu podršu Nedeljku Čuriloviću jasno stavljajući do znanja predsjedniku Marku Paviću da je bijeljinski DNS protiv smjene gospodina Nedeljka Čubrilovića sa mjesta zamjenika predsjedika DNS.
 
Da na današnju sjednicu Gradskog odbora DNS Bijeljina nisu pozvani svi njegovi članovi kao ni određeni funkcioneri bijeljinskog DNS, za koje se predpostavlja da bi dali podršku predsjedniku DNS Marku Paviću zbog smjene Nedeljka Čubrilovića, u telefonskoj izjavi demantovao je predsjednik bijeljinskog DNS Milan Dakić.
 
Dakić dalje navodi da uopšte nije održana Regionalna sjednica DNS i da je takva izjava samovolja predsjednika Regionalnog odbora Dike Cvjetinovića, a iz razloga što kako navodi Dakić uopšte nisu konsultovani članovi Regije iz Bijeljine i Šamca po pitanju podrške Marku Paviću, odnosno Nedeljku Čubriloviću, te Cvijetinovića poziva da što prije zakaže sjednicu Regije, a što je jedan i od zaključaka Gradskog odbora bijeljinskog DNS.
Gradski odbor DNS Bijeljina je mišljenja da DNS treba na nastavi saradnju sa dosadašnjim koalicionim partnerima kako u zakonodavnoj tako i u izvršnoj vlasti.
 
Ranije danas saopšteno je da je održana telefonska sjednica, Regionalnog odbora DNS Bijeljina i da je većinom glasova usvojen zaključak kojim se pruža puna podrška predsjedniku Marku Paviću i Predsjedništvu stranke u sprovođenju politike DNS.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

BIJELJINA: Umjesto 300 novih, ugašeno 70 parking – mjesta u užem centru grada

Bijeljina se, kao i većina gradova u regionu, već godinama suočava s nedostatkom parking – mjesta u užem...

Želimir Nešković na obilježavanju Dana Republike Srpske u Cirihu (foto)

U hramu Srpske pravoslavne crkve u Cirihu danas je slomljen slavski kolač povodom praznika Svetog arhiđakona Stefana i...

ANALITIČARI: Šmit radi uzaludan posao, Srpska sve jača

Istoričar Aleksandar Raković smatra da prijetnje sankcijama Republici Srpskoj imaju za cilj da demonstracijom sile uplaši donosioce odluka,...

MILIČEVIĆ O AKCIZAMA: Nema tako visokog poreza koji može zadovoljiti apetite korumpirane vlasti

Nema bogate zemlje sa siromašnim stanovnicima i nema tako visokog poreza koji može da zadovolji apetite korumpirane vlast. ...