Urađeno 27 kilometara kanalizacione mreže /VIDEO/

Datum:

Share post:

Radovima  koji su počeli prošle godine na izgradnji kanalizacione mreže, prema riječima Miladina Rakića, člana PIU TIMA, prethodilo je prikupljanje  kompletne  tenderske  dokumentacije , a  trajanje izvođenja radova na ovom  kapitalnom  projektu  je 18 mjeseci.

Osim kanalizacije, ažurno se radi i na kompletnoj uličnoj mreži i krajnjem izgledu ulica kroz koje je prošla kanalizaciona mreža. Do sad su  kompletno urađene ulice poput ulica Srpske vojske, potporučnika Smajića, Nikole Spasojevića , uz pomoć kreditnog zaduženja Grada Bijeljina, a ono što je poslednjih dana rađeno jeste analiza –koliko je potrebno dodatnih novčanih sredstava kako bi se projekat priveo do kraja.

Orio projekat pokrenut prije desetak godina uz pomoć donatorskih sredstava  Holandske ambasade u iznosu oko 6 milona evra. Međutim, i Grad Bijeljina sufinansira ovaj projekat sa udjelom od 27 odsto.  Bilans dosadašnjih radova pokazuje da je urađeno 27 kilometara kanalizacione mreže, od toga 6.500 metara prvog reda ulica u kojima je sprovedena i kišna kanalizacija i oko 3.000 priključaka.

Izvor: www.ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

STOJANOVIĆ: „Sastanak u Briselu obećava napredak na evropskom putu BiH“

“Nastavak dijaloga sa EU je od ključne važnosti, ali i rješavanje konkretnih problema koji su pred nama na...

Mladicu dužu od metar i težu od 10 kg u Drini ulovio iskusni ribar Simo Pokorni (foto,video)

U Zvorniku, na rijeci Drini ulovljen kapitalan primjerak mladice teže od deset kilograma i duža od metar. Zbog...

BOŠKO RADIĆ: Proizvodnja pšenice je neisplativa

Proizvodnja pšenice je neisplativa, kaže u ATV jutru Borško Radić, predsjednik Udruženja proljoprivrednika sela Semberije. Radić ističe da čekaju...

U toku sedmice oplemenjivanje prostora parka prijateljstva „Bijeljina – Langenhagen“ novim, zdravim biljnim vrstama (foto)

Redakciji portala Dešavanja u Bijeljini obratili su se građani sa informacijom da je Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i...