Urađeno 27 kilometara kanalizacione mreže /VIDEO/

Datum:

Share post:

Radovima  koji su počeli prošle godine na izgradnji kanalizacione mreže, prema riječima Miladina Rakića, člana PIU TIMA, prethodilo je prikupljanje  kompletne  tenderske  dokumentacije , a  trajanje izvođenja radova na ovom  kapitalnom  projektu  je 18 mjeseci.

Osim kanalizacije, ažurno se radi i na kompletnoj uličnoj mreži i krajnjem izgledu ulica kroz koje je prošla kanalizaciona mreža. Do sad su  kompletno urađene ulice poput ulica Srpske vojske, potporučnika Smajića, Nikole Spasojevića , uz pomoć kreditnog zaduženja Grada Bijeljina, a ono što je poslednjih dana rađeno jeste analiza –koliko je potrebno dodatnih novčanih sredstava kako bi se projekat priveo do kraja.

TESTNA REKLAMA

Orio projekat pokrenut prije desetak godina uz pomoć donatorskih sredstava  Holandske ambasade u iznosu oko 6 milona evra. Međutim, i Grad Bijeljina sufinansira ovaj projekat sa udjelom od 27 odsto.  Bilans dosadašnjih radova pokazuje da je urađeno 27 kilometara kanalizacione mreže, od toga 6.500 metara prvog reda ulica u kojima je sprovedena i kišna kanalizacija i oko 3.000 priključaka.

Izvor: www.ntvarena.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Borba za Petrovića u Bijeljini biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE

Zbijanje redova oko gradonačelnika Bijeljine: Borba za Petrovića biće BORBA ZA OPSTANAK OPOZICIJE Skupštinska većina u Bijeljini, predvođena SNSD,...

VUČIĆ: Srbija mora da ide u pregovore o KiM inače će da bude zgažena

Srbija mora da ide u pregovore i razgovore o Kosovu i Metohiji inače će da bude zgažena, upozorio...

Gradonačelnik Bijeljine demantuje navode posljednjih pisanja i preformulacije revizorskih izvještaja

Povodom dijelova Izvještaja interne revizije o reviziji izvršenja budžeta Grada Bijeljina u 2022. godini a koji su se...

Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj, a rodom je iz naših krajeva! (foto)

RAD, DISCIPLINA I EDUKACIJA VAS UVEK DOVEDU NA TRON! Mara Kojadinović je jedna od najuspešnijih žena u Nemačkoj,...