Bijeljinska naselja raskopana, ogorčeni mještani pišu žalbe /FOTO/

Datum:

Share post:

Već duže vrijeme mještani bijeljinskog naselja Bogdanović plac, koje je uz sami centar grada, žive noćnu moru. Pripremni radovi za asfaltiranje su konačno počeli, ali će biti asfaltiran samo dio ulice, tj. gdje su prošle kanalizacione cijevi.

Naime, projekat izgradnje kanalizacione mreže – jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u istoriji Bijeljine, očigledno ne teče u skladu sa postavljenim planovima.

Bogdanović plac ostao je da čeka na završetak asfaltiranja saobraćajnice. Ulice će prema sadašnjem stanju biti asfaltirane do pola, a od pola će, kako kažu mještani, biti ruglo i sramota.

Grupa građana je 16. novembra uputila i žalbu PIO timu, jedinici za implementaciju projekta kanalizacije, a odnosi se na izvođenje radova u Ulici Cara Dušana.

TESTNA REKLAMA

“Prilikom izvođenja radova bageri i kamioni su izlomili postojeći asfalt, a firma koja vrši ponovno asfaltiranje planira samo da iskrpi dio na relaciji gdje je kopano, a da preostali dio ulice, tj. stari asfalt ostavi u ovakvom stanju”, stoji u žalbi grupe građana koja je dostavljena portalu InfoBijeljina. 

Dodaju da očekuju pomoć PIO tima, jer su ih, kako navode građani, u Direkciji za izgradnju i razvoj grada Bijeljina najgrublje odbili. 

Pojedini ističu i da su spremni na proteste.

“Spremni smo da odemo i pred Gradsku upravu i tražimo da se, ono što je započeto, ono što je normalno za vrijeme u kojem živimo, završi. Ovako nešto nema smisla”, istakli su mještani.

Za to vrijeme, u Gradskoj upravi samo ponavljaju da radovi idu svojim tokom, i ne preduzimaju ništa da olakšaju život građanima.

A ono što je poražavajuće jeste to da, i kada se završe projekti, koliko god da su uspješni ili ne, plate građani, izdašno, htjeli to ili ne.
 

Izvor: www.infobijeljina.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MALO SUTRA: Dodik o zabrani tri prsta – Mogli bi zabraniti i ljubljenje tri puta i da se krstimo

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je besposlen mozak đavolje igralište i da u duhu te...

Usvojena SARAJEVSKA DEKLARACIJA koja osuđuje dizanje tri prsta NENADA NEŠIĆA!?

Skupština Kantona Sarajevo jednoglasno je danas usvojila deklaraciju kojom se najoštrije osuđuje dizanja tri prsta ispred zajedničkih institucija,...

DVOROVI: Učenici generacije kumovali na školskoj slavi! (foto)

JU OŠ "Dvorovi" u Dvorovima proslavila je školsku slavu Svetog Savu. Prigodnom programom prisjetili su se lika i djela...

SVETI SAVA SVEČANO OBILJEŽEN U ŠKOLAMA NA MAJEVICI (foto)

Školska slava Sveti Sava i ove godine tradicionalno je proslavljena u centralnim osnovnim školama i njihovim područnim odjeljenjima...