BIJELJINSKA BOLNICA: „Razvoj menadžerskih vještina u sestrinstvu“ (foto)

Datum:

Share post:

Kako bi se podržalo unapređenje zdravstvenog sistema i kvalitet usluga krajnjim korisnicima, od ključne je važnosti imati kompetentne i pouzdane menadžere i lidere među sestrinskom radnom snagom. U okviru Projekta jačanja sestrinstva u Bosni i Hercegovini, koja se bavi razvojem menadžerskih i liderskih sposobnosti medicinskih sestara-tehničara, planiran je niz edukacija s ciljem jačanja menadžerskih vještina medicinskih sestara-tehničara na svim nivoima zdravstvene zaštite.

U saradnji sa Ministarstvom zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske organizovana je četverodnevna edukaciju na temu „Razvoj menadžerskih vještina u sestrinstvu“, koja se održava u bolnici „Sveti Vračevi“ u Bijeljini, u periodu od 1-4. juna 2023. godine. Cilj edukacije je jačanje kako menadžerskih, tako i komunikacijskih vještina medicinskih sestara/tehničara sa kolegama, saradnicima, pacijentima i medijima.

Glavne i nadzorne medicinske sestre i tehničari zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj će, u prvom krugu edukacije, imati mogućnost prisustvovati stručnim i kvalitetnim predavanjima i vježbama koje će voditi dr Milan Latinović, prof. dr Zlatko Maksimović, prof. dr Zvezdana Rajkovača, Mirjana Janković, Branka Sladojević i Jelena Vujić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS U NEDJELJU U BIJELJINI (foto)

SAJAM KOZMETIKE & MASTER CLASS BY BEAUTY BAR & HEDONIZAM  Za Vas smo spremili jednu divnu manifestaciju koju održavamo u...

Podržimo odbojkaše Radnika u borbi za titulu u Premijer ligi BiH (foto)

U petak od 19.00 časova u dvorani Gimnazije Filip Višnjić u Bijeljini na programu je drugi meč finala...

Gradska Boračka organizacija Bijeljina u nedjelju će obilježiti dan Bitke za Banj brdo

Tokom bitke na Banj brdu, 21. aprila 1993. godine, u jednom danu su poginula 33 borca, 32 ranjeno,...

Partijama iz budžeta 375,6 miliona KM

Političkim partijama u Bosni i Hercegovini sa svih nivoa vlasti, od 2004. godine, zaključno sa 2023. godinom isplaćeno...