Bijeljinska Biblioteka uručila priznanja „NAJ ČITALAC“

Datum:

Share post:

Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, pored popusta od 50% na godišnju cijenu članarine, bijeljinska Biblioteka „Filip Višnjić“ uručila je priznanja “NAJ ČITALAC” za najveći broj pročitanih knjiga na Odjeljenju za odrasle.

Priznanja su dobila četiri korisnika Odjeljenja za odrasle, a podijelili su ih u kategorije srednjoškolci, studenti, penzioneri i ostali korisnici.

Među nagrađenima su srednjoškolac Nemanja Stojanović, student Milan Cvijić, penzionerka Mira Mićić, kao i Tanja Lazić iz kategorije ostali korisnici.

Bijeljinska Biblioteka danas obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava odobravanjem popusta na godišnju članarinu u visini od 50% (video)

Svjetski dan knjige i autorskih prava obilježava se svakog 23. aprila od 1995. godine, kada je na Generalnoj konferenciji UNESCO-a održanoj u Parizu na taj način odata počast knjigama i autorima iz cijelog svijeta.

Svjetski dan knjige i autorskih prava je dan kada se slavi knjiga, kao nezamjenljivi dio ljudske kulture kao i autori koji su svojim djelima doprinijeli njenom unapređenju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Usvojen nacrt rezolucije o Srebrenici iako je više glasova protiv i uzdržanih

Generalna skupština Ujedinjenih nacija usvojila je rezoluciju o Srebrenici, iako je više bilo protiv i uzdržanih. Nacrt rezolucije je...

U Bijeljini sutra II Simpozijum o aritmijama

II Simpozijum o aritmijama koga organizuje Udruženje kardiologa Republike Srpske, odžaće se 24.05.do 26.05.2024. godine u Hotelu „Drina“...

ZEKIĆ: U Banji Dvorovi 27. maja III Međunarodna likovna kolonija

U restoranu hotela “Sveti Stefan” u Banji Dvorovi u ponedjeljak, 27. maja 2024. godine u 18.00 časova svečano...

Danas u 17.00 moleban u crkvi Sv. Đorđa – u 17.30 na Trgu u Bijeljini prisluživanje svijeća i odavanje počasti palim srpskim junacima –...

Moleban u 17.00 časova u crkvi Sv. Đorđa u Bijeljini a u 17.30 časova prisluživanje svijeća i odavanje...