Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava, pored popusta od 50% na godišnju cijenu članarine, bijeljinska Biblioteka „Filip Višnjić“ uručila je priznanja “NAJ ČITALAC” za najveći broj pročitanih knjiga na Odjeljenju za odrasle.

Priznanja su dobila četiri korisnika Odjeljenja za odrasle, a podijelili su ih u kategorije srednjoškolci, studenti, penzioneri i ostali korisnici.

Među nagrađenima su srednjoškolac Nemanja Stojanović, student Milan Cvijić, penzionerka Mira Mićić, kao i Tanja Lazić iz kategorije ostali korisnici.

Bijeljinska Biblioteka danas obilježava Svjetski dan knjige i autorskih prava odobravanjem popusta na godišnju članarinu u visini od 50% (video)

Svjetski dan knjige i autorskih prava obilježava se svakog 23. aprila od 1995. godine, kada je na Generalnoj konferenciji UNESCO-a održanoj u Parizu na taj način odata počast knjigama i autorima iz cijelog svijeta.

Svjetski dan knjige i autorskih prava je dan kada se slavi knjiga, kao nezamjenljivi dio ljudske kulture kao i autori koji su svojim djelima doprinijeli njenom unapređenju.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име