BIJELJINA: Završeno igralište škole u Pučilama (foto)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Ljubiša Petrović posjetio je danas učenike u Osnovnoj školi „Jovan Dučić“ u Pučilama povodom završetka izgradnje školskog igrališta, što je u potpunosti finansirano iz gradskog budžeta. U školskom dvorištu izgrađen je teren za mali fudbal, postavljeni golovi za rukomet i dva koša, kao i više klupa, a učenici su dobili i nove lopte.

Branka Mišić, direktor osnovne škole „Jovan Dučić“, izrazila je veliku zahvalnost gradonačelniku Petroviću, jer je ispunio sve što je prije manje od godinu dana obećano oko izgradnje i uređenja školskog igrališta.

Ona je napomenula da su se, u međuvremenu, suočili sa novim problemom jer u školskom objektu ne radi peć. Kvar nije moguće popraviti, pa je zamjena jedino rješenje.

Gradonačelnik Petrović je najavio da će Grad nabaviti novu peć za školu u Pučilama, kako bi se nastava u zimskom periodu nesmetano odvijala, a komentarišući do sada obavljen posao, on je naglasio da je sve postignuto rezultat kvalitetnog odnosa prema budžetskim sredstvima.


– Samo ako budžet posmatramo kao nešto što je od javnog interesa, možemo doći do dobrih rješenja za brojne probleme sa kojima se susrećemo u našoj lokalnoj zajednici, pa tako i u školama poput ove. Sve što radimo u interesu djece i poboljšanja kvaliteta nastave je nešto što će u budućnosti višestruko da se isplati – bio je jasan Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

GOVEDARICA: Nađeno rješenje – radnicima SDS biće isplaćene plate

Nađeno rješenje: Radnicima SDS-a biće isplaćene plate Šef Kluba poslanika SDS-a održao je jutros sastanke sa predstavnicima Vlade Republike...

„Trofej Bijeljina 2024“ 11. maja u Bijeljini (foto)

Za nešto manje od dvadeset dana, tačnije u subotu 11 maja u Bijeljini, u organizaciji karate kluba "UNSU"...

JU OŠ „Dvorovi“ iz Dvorova posjetila Udruženje „Bijeljinska djeca suncokreti (foto)

Učenici škole zajedno sa direktorom i defektologom OŠ "Dvorovi" iz Dvorova kod Bijeljine posjetili su udruženje: „Bijeljinska djeca...

Međunarodni savjetodavni dani nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH i Republici Austriji 7. i 8. maja u Sarajevu (foto)

Saopštenje Fonda PIO RS prenosimo u cjelosti: "Međunarodni savjetodavni dani između nosilaca penzijskog i invalidskog osiguranja u BiH (Fond...