BIJELJINA usvojila LISTE DELEGATA i prvih i nižih liga

Datum:

Share post:

Na sjednici Izvršnog odbora Područnog fudbalskog saveza Bijeljina, kojom je predsjedavao Radika Marić, doneseno je niz važnih odluka.

Zvanično je Fudbalskom savezu Republike Srpske upućen dopis da Zadrugar iz Donjeg Crnjelova zauzme mjesto u Regionalnoj ligi, grupa Istok BSK-a Ledinci iz Batkovića, jer je BSK zamrznuo svoj status. Neće se takmičiti u narednom periodu.

Formirane su tri Područne lige, grupa Posavina, Semberija i Birač. Posavina će imati 16 klubova, ali će se ove godine krenuti sa 14.klubova.  Komesar je Dragan Jovičić, a komesar za suđenje Lazo Aleksić. Liga startuje 15. avgusta.

Područna liga Semberija će imati 14 klubova, a komesar je Jovica Mitrović iz Ugljevika, dok je komesar za suđenje Dragan Bojanić iz Bijeljine. Liga će da krene 23. Avgusta.

Liga Birač će da broji 10 klubova. Milivoje Marković iz Zvornika je komesar , a Miliš Šargić će obavljati poslove komesara za suđenje. Liga kreće 30. avgusta.

Juče je dogovoreno da komesar Regionalne lige, grupa Istok bude Borić iz Milića, a komesar suđenja Dragoslav Damjanović iz Brčkog.  Regionalna liga počinje 9. avgusta.

Usvojena je i lista delegata za Prvu fudbalsku ligu Republike Srpske. Na spisku su: Vladan Simeunović, Mile Spasojević, Jovica Đokić, iz Bjeljine, Saša Grekulović, Brčko, Mile Pisić i Milivoje Marković iz Zvornika.

 Delegati za Drugu ligu Istok: Amir Musić, Velibor Ostojić, Lazo Jovanović, Bijeljina, Dragan Jovičić, Brčko, Borić, Aleksandar Vojvodić, Nenad Jovanović, Marko Mišić, Cvijetin Maksimović, Milići, Radivoje Ristanović,  Zoran Đukanović, Zvornik, te iz Ugljevika Radenko Stanojević.

Lista delegate Regionalne lige, grupa Istok
Bijeljina:

Zvijezdan Babić, Mićo Todorović, Miroslav Mitrović, Jovan Maksimović, Rade Vučković, Žiko Gajić, Veso Vujević i Vuko Mirović iz Bijeljine.  Borislav Delić, Mitar Mitrović i Slobodan Simić.
Brčko: 
Mile Rikić, Jovica Mitrović, Cvijetin Simić
Ugljevik: 
Vaso Mišić, Dalibor Krezović
Milići:
Dragan Radović, Željko Aćimović, Milisav Dendić, Milan Đorđić, Boško Vasić , Zoran Mikić, Petko Simić
Zvornik: Slaviša Tekić.

Donošena je odluka da se od iduće sezone ide na drastično podmlađivanje liste delegata.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POPOVI – Sembersko selo prepuno zanimljivosti i bogate istorije (foto)

Sembersko selo Popovi, udaljeno je od Bijeljine 8 km. Prema popisu stanovništva iz 1991. godine u njemu je...

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u...

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...