BIJELJINA: U naredna dva dana podjela 250 paketa za socijalno ugrožene

Datum:

Share post:

U Bijeljini će u naredna dva dana biti podijeljeno 250 prehrambenih i higijenskih paketa za socijalno ugrožene, zahvaljujući prikupljenim donatorskim sredstvima, rekao je Srni sekretar gradske organizacije Crvenog krsta Aleksandar Savić.

Savić je rekao da će podjela uslijediti nakon 12. akcije prikupljanja novčanih sredstava gradskog Crvenog krsta i Centra za socijalni rad.

„Nažalost, ove godine zbog cijene svinjskog mesa na tržištu nismo uspjeli da obezbijedimo pečenice kao prošlih godina. Međutim, donatori su uplatili veći dio novčanih sredstava kako bismo povećali broj paketa, što smo i učinili. Ove godine imamo malo veći broj paketa i oni su bogatiji artiklima“, naveo je Savić.

Prema njegovim riječima, paketi sadrže ono što je standardno potrebno za svaku kuću – životne namirnice, brašno, so, makarone, šećer, začine i slatke domaće proizvode.

„Svaki paket nosi 10 kilograma brašna, a sutra počinjemo da ih dijelimo na oko 250 adresa. Dio ćemo ostaviti za one koji nam se naknadno budu obratili za pomoć, a dolaze u naše i prostorije Centra za socijalni rad“, rekao je Savić.

On je istakao da Crveni krst i Centar za socijalni rad imaju stalni broj donatora koji se odazivaju svake godine, a ove godine imali su i novih.

„Zahvalni smo im, dugo smo i najavljivali ovu akciju“, naglasio je Savić i dodao da će paketi biti dijeljeni sa tri automobila Crvenog krsta i dva Centra za socijalni rad.

Podjela paketa krenuće sutra u 8.30 časova iz „Eko“ marketa u Bijeljini, u Ulici srpske vojske broj 324 – Pučile.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com / srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zvezda je ponovo šampion Srbije: Olajinka i Šerif ovjerili 35. titulu prvaka

Crvena zvezda je šampion Srbije sedmi put u nizu! Četiri kola prije kraja Superlige, tim Vladana Milojevića je...

Branislav Borenović uputio čestitke Milošu Vučeviću „Uvjeren sam da će SAVLADATI SVE IZAZOVE, a da će Srbija nastaviti putem napretka i razvoja“

Upućujem iskrene čestitke g. Milošu Vučeviću povodom izbora na poziciju predsjednika Vlade Republike Srbije. Rekao je ovo na društvenoj...

OTKAZANI BROJNI LETOVI Snažno nevrijeme ponovo zahvatilo Dubai

Najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata Dubai ponovo je zahvatio pljusak, a avio-kompanija Emirejts bila je prinuđena da otkaže...

Episkop Fotije: NEKA BUDE VOLJA TVOJA (Veliki Četvrtak)

Na Sveti i Veliki Četvrtak sveti oci, koji su dobro uredili preuzeto od svetih apostola, svetih i Božanskih...