Bijeljina: Krstajić dobio novi mandat u FK Radnik

Datum:

Share post:

Na juče održanoj sjednici Skupštine FK “Radnik” u prostorijama Gradske uprave u Bijeljini, Mladen Krstajić dobio je povjerenje delegata za novi četvorogodišnji mandat.

Prihvatajući mandat, aktuelni selektor fudbalske reprezentacije Srbije, svoj ostanak u klubu uslovio je ispunjavanjem obećanja Gradske uprave da do kraja godine instalira reflektore i izgradi teren sa vještačkom travom na Gradskom stadionu  koji je u nadležnosti grada ili će se, u suprotnom, kompletan Upravni odbor povući iz kluba.

Izbornoj skupštini prethodila je redovna godišnja, na kojoj je Krstajić u ime prethodnog saziva UO podnio izvještaj o radu. On je naglasio da je izvršni organ, u protekle četiri godine, uspio da ostvari najznačajnije sportske rezultate u istoriji kluba, izmiri dugovanja od oko 215.000 KM, koja je zatekao, te da klub pozicionira kao jedan od najstabilnijih u BiH.

Krstajić je naglasio i da je gradski interni revizor, na osnovu “čaršijskih priča”, početkom godine vršio kontrolu poslovanja kluba , te podvukao da ukoliko se utvrdi bilo kakva neregularnost svu odgovornost preuzima na sebe.

TESTNA REKLAMA

On je iznio tvrdnju da, nasuprot tome, članovi UO pozajmljuju lična sredstva za normalno funkcionisanje kluba, a da se ta dugovanja izmiruju po ostvarenim transferima igrača.

Skupština je donijela i odluku o izmjenama Statuta, prema kojima će ubuduće najviši organ kluba činiti 21, umjesto dosadašnjih 31 delegata, dok će Upravni odbor brojati 7, u odnosu na dosadašnih 13 članova.

U narednom mandatu Upravni odbor FK „Radnik“ činiće: Ljubomir Stević generalni direktor “Monaco” D.O.O, primarijus dr Slobodan Lovrić, Milenko Zupur, generalni direktor “Globus grupacije”, Predrag Perković, direktor AD “Vodovod i kanalizacija”, advokat Miloš Stevanović i predsjednik Mladen Krstajić, dok će predsjednik Skupštine biti Predrag jović.

Zanimljivo je da o terminu zasjedanja Skupštine javnost nije bila obaviještena, niti su joj prisustvovali predstavnici medija.

Izvor: infobijeljina.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

ANALIZA: Kome ide u prilog više kandidata za predsjednika Republike Srpske

Za fotelju u Palati Republike na oktobarskim izborima boriće se 31 kandidat. Ali, sve procjene, očekivano, govore da...

BIJELJINA: NIKOLA VLAČIĆ NOVO LICE U KMF “RADNIK“

KMF Radnik iz Bijeljine angažovao je još jedno novo ime pred početak Premijer lige BiH u futsalu. Novo lice...

PIKSEL održao predavanje u prostorijama GO Ujedinjene Srpske u Bijeljini (foto)

Večeras je u prostorijama Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Bijeljina održan sastanak na kome je prisustvovao šef Centra za...

BIJELJINA: Sastanak Gradonačelnika sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika i Agrarnog fonda

Gradonačelnik Ljubiša Petrović održao je danas u Gradskoj upravi sastanak sa predstavnicima udruženja poljoprivrednika sa područja Semberije i...