BIJELJINA: ISTORIJSKI REZULTAT FK “ZADRUGAR“ IZ CRNJELOVA

Datum:

Share post:

Fudbaleri Zadrugara iz Donjeg Crnjelova prvi put u klupskoj istoriji dugoj 65 godina igraće u Drugoj ligi Republike Srpske.

Rezultat vrijedan pažnje, naročito ako se zna da su do njega stigli ubjedljivo i, za sada, sa samo jednim porazom doživljenim u drugom kolu u Derventi od Birča 2:1.

Trener-igrač ekipe, Aco Đokić, zadovoljan je zbog onoga što je urađeno.

– Ovo je zaista veliki rezultat, plod rada kompletnog kluba, kako klupskog rukovodstva, tako i nas igrača. Dvadeset utakmica smo u nizu bez poraza što je u ovoj ligi veliki rezultat. Imamo kvalitetnu ekipu, dosta iskusnih igrača sa iskustvom igranja u višem rangu. Nažalost, nismo uvijek bili kompletni, da jesmo možda bi i sam rezultat bio ubjedljiviji, kaže za naš portal Aco Đokić.

Ekipa iz Donjeg Crnjelova planira da ostavi trag u Drugoj ligi Republike Srpske. Iako se ne razmeću planovima i ambicijama svjesni su svog kvaliteta.

– Ne želimo da se zadovoljimo samo ulaskom u Drugu ligu i da budemo prolaznici. Želimo da budemo što bolje plasirani i u Drugoj ligi, ali otom-potom. Vidjećemo sve na ljeto kada kompletiramo igrački kadar i vidimo gdje smo. Tada možemo govoriti o našim ambicijama u višem rangu. Klub je na zdravim nogama, a to se treba zahvaliti rukovodstvu kluba na čelu sa Mićom Živićem, Zoranom Simićem, Svetozarom Ljubojević i ostatku uprave. Oni stvarno vole klub i trude se da obezbijede najbolje uslove za funkcionisanje.

Najveće rivale, ako se mogu tako nazvati s obziom na to da su završili sa ubjedljivom prednosti, Zadrugar je imao u Šekovićima i Jedinstvu iz Roćevića.

– Šekovići su jako kvalitetna ekipa sa nekoliko provjerenih prvoligaških imena u svojim redovima, Jedinstvo iz Roćevića isto tako kvalitetan tim. Imaju tri – četiri dobre ekipe u ligi, ali moram reći da je bilo jako lijepo igrati ligu ove sezone. Gostovanja su uglavnom fer i korektna, nema nekih grubosti kao prethodnih sezona, suđenje je bolje, tereni dobri. Meni je lično ova sezona bila dobra s te strane. 

Zadrugar do kraja sezone ima još četiri utakmice, a u posljednjem kolu je derbi za kraj sezone protiv Šekovića.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK – POTPISAĆU: Nova sjednica Kolegijuma NS RS, na dnevnom redu Izborni zakon RS

U ovim trenucima u NS RS počela je sjednica Kolegijuma, a kako saznajemo, tema je Izborni zakon Republike...

MILIČEVIĆ: SDS žrtvovao sebe za Srpsku, a vi niste spremni na to!

"Srpska demokratska stranka 2006. godine, a počev od 2004. godine bila je u veoma teškoj situaciji suočena sa...

Janjić uručio dres ’’ŽIĆI’’ Miražiću, LEGENDI FK ’’Radnik” Bijeljina

Danas je prostorije FK Radnik posjetio Živorad Žića Miražić, i tom prilikom mu je personalizovani dres uručio direktor...

Radislav Jovičić na IV Međunarodnom naučnom skupu “Savremeni izazovi i prijetnje bezbjednosti” (foto)

-Velika mi je čast biti učesnik današnje konferencije na ovom našem, prestižnom Fakultetu bezbjednosnih nauka u Banjaluci, na...