BIJELJINA: Fudbaleri ”Drine” iz Amajlija i ”Semberije” iz Popova odigrali bez golova

Datum:

Share post:

“SEMBERSKI DERBI“ ZAVRŠEN NA RAVNE ČASTI – ZADOVOLJNIJI GOSTI

Područna liga grupa “Semberija“, 14. kolo

Niti kiša a ni nešto hladnije vrijeme nisu pokvarile spektakl u Amajlijama gdje su se u okviru 14. kola Područne lige grupa “Semberija“ sastali domaćin Drina i gosti iz Popova ekipa Semberije. Krajnjim rezultatom mogu biti zadovoljniji gosti jer su sa vrućeg terena u Amajlijama otkinuli bod domaćinu, a rezultat je na kraju bio nepopularan 0:0.

Bila je to utakmica u kojoj je prštalo sa svih strana kako na tribinama, tako i na terenu. Ipak glavni arbitar Vladimir Bujak sjajno je odsudio “Semberski derbi“, pokazana su četiri žuta kartona, jedan domaćinu i tri gostujućoj ekipi iz Popova, pišu Sportske Aktuelnosti.

DRINA – SEMBERIJA 0:0

Igralište: FK Drina u Amajlijama. Gledalaca: 500. Sudija: Vladimiri Bujak, pomoćnici Jovan Tešić i Nemanja Jovanović svi (Bijeljina). Žuti kartoni: Niklić (Drina, Amajlije), Govedarica, Lazić, Janković (Semberija, Popovi).

DRINA: Rajković, Stanojlović, Vasić, Pavlović (od 53. Đokić), R. Nikolić (od 53. D. Nikolić), Dragojlović, Mitrović (od 88. Kukolj), Pajić, Rankić, Dolaš, Spasojević. Trener: Nail Sobo.

SEMBERIJA: Jovanović, Mirić (od 64. Lazić), Govedarica, Trakilović (od 64. Trifković), Malivojević (od 82. Vanovac), Milanović (od 82. Ristić), Vlačić, Tešić (od 74. Janković), Kulić, Sajtanović, Miljković. Trener: Gavro Pavlović.

Na tabeli Područne lige grupa “Semberija“, Drina iz Amajlija nalazi se na 10. mjestu sa 15 bodova, dok je Semberija iz Popova na 7. mjestu sakupila 18. bodova.

U narednom 15. kolu Semberija iz Popova ugostiće Goricu, dok će Drina biti gost Magnojeviću.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: Sportske Aktuelnosti

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Košarkaši Crvene zvezde osvojili titulu u regionalnoj ABA ligi

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su titulu u regionalnoj ABA ligi. Crveno bijeli su u trećoj utakmici finalne serije pobijedili...

Otvoren prvi sajam ljepote i zdravlja u Bijeljini (foto)

Prvi sajam ljepote i zdravlja pod nazivom „Beyond beauty“ otvoren je  u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Sajam će...

ZEKIĆI: SRPSKE ŽRTVE NIKO NE ČUJE – Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir

Rezolucija o Srebrenici neće donijeti mir. Srpske žrtve niko ne priznaje, u takvim okolnostima suživot je gotovo nemoguć....

Gradu Bijeljina donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo (foto)

Gradu Bijeljina su donirani kontejneri za mješoviti komunalni otpad, papir, lug, plastiku i staklo Gradu Bijeljina je isporučena vrijedna...