ŠEŠELJEVI RADIKALI PODRŽAVAJU DODIKA: Otkriveno kako SRS izlazi na izbore
SRPSKA radikalna stranka dr Vojislav Šešelj donijela je odluku da na predstojećim opštim izborima podrži Milorada Dodika, kandidata za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

– Izvršni odbor stranke je na sjednici, koja je održana 3. jula 2022. godine, donio odluku i o prihvatanju koalicionog saveza za zajedničke liste za Narodnu Skupštinu Republike Srpske, Parlamentarnu skupštinu BiH sa Savezom nezavisnih socijaldemokrata – saopšteno je iz ove stranke.

Predsjednik Srpske radikalne stranke dr Vojislav Šešelj, Dragan Đurđević očekuje dobar rezultat na predstojećim izborima i ističe da je najveća vrijednost ove stranke to što je, kako kaže, sve ove godine ostala dosljedna svom programu i ideologiji.

– Naša stranka je patriotska, nacionalna, socijalno odgovorna i pravdoljubiva. To je ono po čemu smo prepoznatljivi i to su bili glavni parametri kojima smo se rukovodili prilikom pregovora sa drugim partijama oko zajedničkog nastupa na ovim izborima. Mogu da obećam da ćemo, sa našim koalicionim partnerima, raditi na jačanju Republike Srpske i našeg društva, u svim njegovim segmentima – izjavio je Đurđević nakon sjednice Izvršnog odbora stranke.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: vecernjenovosti.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име