BIJELJINA: Deseti jubilarni moto skup – Batković, MK ''Krečar'' 

Datum:

Share post:

Deseti jubilarni moto skup, u organizaciji moto kluba "Krečar", održaće se u dvorištu osnovne škole u Batkoviću kod Bijeljine 15. i 16. jula.

Kapije za posjetioce otvaraju se u petak, kada je i otvaranje kampa, u 10.00 časova ujutro. Zatim slijedi večera i rok koncert grupe Arka, a nakon toga na scenu izlazi Alen Islamović sa svojim najvećim hitovima.

Jedan od neizostavnih dijelova motorijade je i svečani defile, koji će se održati u subotu, 17. jula oko 18 časova, a nakon povratka u kamp slijede bajkerske igre.

Za veče, organizatori su za ljubitelje dobre muzike pripremili pravu muzičku poslasticu.
Svoje najveće hitove izvešće grupa "Van Gog", a kao predgrupa sviraće "Supermensi".

Moto klub Krečar od 2012. godine organizuje moto susret u Batkovću, u znak sjećanja na Marka Nikolića – Kreču, koji je kao motociklista nastradao u saobraćajnoj nesreći.

Ako ste željni dobre svirke, a ujedno ste i zaljubljenici u motore, onda sljedećeg vikenda ne morate putovati nigdje drugo da bi tražili dobru zabavu, jer se u Batkoviću kod Bijeljine održava, sada već, tradicionalni moto susret.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PODRUČNA PRIVREDNA KOMORA BIJELJINA: Održana stručna radionica iz oblasti sajber bezbjednosti (video)

U Bijeljini je održana stručnu radionica pod nazivom ”Sajber bezbjednost i inovativne mrežne tehnologije u industriji – Izazovi...

Šta slijedi nakon što je NS RS donijela Izborni zakon Srpske?

Poslanici većine u Narodnoj skupštini Republike Srpske usvojili su u noći sa četvrtka na petak novi Izborni zakon...

VUKANOVIĆ: Ljudi iz Srbije da se ne miješaju u političke prilike u Srpskoj (video)

Nebojša Vukanović, ispred Liste za pravdu i red na NSRS obratio se predsjedniku NSRS, Nenadu Stevandiću, kritikujući činjenicu...

Sergej Barbarez novi selektor fudbalske reprezentacije BiH

Barbarez je naslijedio Savu Miloševića koji nije produžio ugovor nakon što selekcija BiH nije uspjela izboriti plasman na...