BIJELJINA: Dan OŠ “Meša Selimović” Janja

Datum:

Share post:

Škola ima važnu ulogu u životu svakog čovjeka. To je institucija koje daju nadu i pruža oslonac svakom djetetu. O bogatoj istoriji OŠ “Meša Selimović” u Janji svjedoči mnoštvo generacija, obilje znanja i uspomena.

Svaka generacija je dala svoj doprinos u izgradnji onoga što danas čini školu prepoznatljivom. Osnovna škola u Janji ne počiva samo na obrazovanju učenika, već i na njihovom odgoju. Odgoj u sebi objedinjuje prošlost i sadašnjost, a usmjeren je na budućnost u kojoj će učenici odvažno koračati kroz život.

“Danas je svečano obilježen Dan škole, za sve nas, poseban dan. Gosti, učenici, njihovi roditelji i zaposleni u školi su svojim prisustvom uveličali ovaj značajan dan. Vrijedni učenici i nastavnici su s posebnom pažnjom pripremili priredbu i čestitali našoj školi rođendan. Vođeni željom da pokažu svoj rad, naši su se đaci predstavili plesom, pjesmom, igrokazima i recitalima. Prenijeli su vesele i iskrene dječije emocije”, poručili su iz škole.

Prisutnim gostima se obratio direktor škole, Davor Radojević i zahvalio što su svojim dolaskom uveličali ovaj značajan dan za nas.

“Istorija je svjedok vremena, žila kucavica narodnog blaga, baštine i danas nam govori da obilježavamo impozantan broj rođendana naše škole. Doživljavali smo promjene, izazove, nedaće, ali ono što se nije mijenjalo, što sa sigurnošću mogu tvrditi, jeste da smo prepoznatljivi – škola smo koja njeguje vrijednosti, poštuje različitosti i prenosi znanje. Povodom Dana naše osnovne škole, želim uputiti iskrene čestitke svima – počevši od učenika, roditelja, zaposlenih, saradnika i prijatelja naše škole – na prilagođavanju promjenjivostima, čestitke za ostvarene rezultate, za uspjeh, za strpljenje, za razumijevanje, za ljudskost koja nema cijenu”, istakao je direktor škole.

Posebne pohvale dodiljene su učenicima koji su se plasirali na Regionalno i Republičko takmičenje kao i njihovim nastavnicima.
Svim učenicima, saradnicima i zaposlenima upućujene su iskrene čestitke uz želje da Osnovna škola „Meša Selimović“ Janja uvijek bude mjesto gdje se njeguje ljubav, tolerancija i razumijevanje.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Najnoviji podaci: U 2023. porastao broj zaposlenih žena, pogledajte o kojoj cifri je riječ

Republički zavod za statistiku (RZS) objavio je danas da je položaj žena na tržištu rada u prošloj godini...

Bibliotekarke bijeljinske Biblioteke predstavile se stručnim temama na Stručnom skupu Društva bibliotekara RS

Drugog dana Stručnog skupa Društva bibliotekara Republike Srpske, sa stručnim temama u trećoj sesiji pod nazivom “Specijalne biblioteke...

Opština Ugljevik sa udruženjima se predstavila na 13. međunarodnom sajmu „Bijeljina-Turist 2024“

Sajam traje dva dana od 25. do 26. aprila u hotelu „Drina“ u Bijeljini. Okupio je preko 88 izlagača...

TZ ŽUPANJA U BIJELJINI: Nastojimo obnoviti našu tradiciju i prenijeti je na našu djecu (foto, video)

Na 13. Međunarodnom sajmu turizma i gastrokulture u Bijeljini, izlagači su i prijatelji, gosti iz Turističke zajednice Grada...