Bajaga i ”Instruktori” u Štark Areni posle 12 godina

Datum:

Share post:

Momčilo Bajagić i ekipa stigli su u halu, maltene, direktno iz Ljubljane, gde su u četvrtak, u hali „Tivoli“ održali sjajan koncert koji je predstavljao generalnu probu pred Arenu.

NEOBIČNO je u petak uveče izgledala prazna beogradska „Štark arena“ na tonskoj probi Bajage i „Instruktora“, ali će u usbotu uveče slika rasprodate dvorane na njihovom velikom beogradskom koncertu biti sasvim drugačija. Momčilo Bajagić i ekipa stigli su u halu, maltene, direktno iz Ljubljane, gde su u četvrtak, u hali „Tivoli“ održali sjajan koncert koji je predstavljao generalnu probu pred Arenu.

 Promrzli od ledenog beogradskog vetra, muzičari nisu skidali jakne ni na bini, sve dok se nisu dobro zagrejali uz rif iz „220 u voltima“, koji je pod naponom „pržila“ gitara Marka Nježića Kiće. 

Umor se nije ni na trenutak osetio, naprotiv. Uvek spremni na reakciju, „Instruktori“ su, na molbu sa miks pulta za pet minuta tišine da bi se proverili određeni tehnički detalji, počeli, uz osmehe, da – sviraju pesmu „Tišina“. 
 
A na koncertu će se čuti i „Burundi“?! Enigmu za „Novosti“ razrešava bas gitarista Miroslav Cvetković: 

-Tako je naš producent Saša Habić prozvao pesmu „Nikad te više neću zvati“, iz samo njemu znanih razloga. 

Bajagić, za to vreme, „leti“ na sve strane. Čas je na bini, čas sa menadžerom Ganetom Pecikozom, pa se opet penje na pozornicu i uvežbava sa bendom „Dobro jutro“, „Godine prolaze“… 

– Osvežili smo set listu i jedva čekamo da se pojavimo pred punom dvoranom – uz osmeh je rekao Bajaga za naš list. – Nekoliko pesama smo, posle duže vremena, vratili u repertoar.

Publika, pored toga, može da očekuje najbolju rasvetu i ozvučenje u ovom delu sveta. Dugo, još od Kalemegdana 2013, nismo svirali veliki beogradski koncert, i zato nam je ovaj veoma važan.

 Srećni smo što se vraćamo u Arenu posle 12 godina. 

Nećemo imati ni predgrupe, ni goste, izuzev gitariste Davora Rodika koji je već svirao sa nama i na koncertima i na albumima – rekao nam je Bajaga za kraj.

Izvor: novosti.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE proizvoda na kvantaškoj pijaci u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Kvantaškoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA 1 BIJELI LUK – VREĆA 5 kg 50,00 KM 2 CRNI LUK  3 kg 6,00 KM 3 KROMPIR...

Danas je Sveti apostol Timotej

Prema legendi u koju vjeruju svi hrišćani, osim dvanaest velikih apostola koji su poznavali Isusa i bili njegovi...

Dnevni horoskop za 5. mart

Ovan POSAO: Na ovom polju je sve u redu, ali prenosite frustracije zbog privatnih problema na kolektiv. Potrudite se da...

PET MAGAZIN: Iskazivanje ljubavi prema mački naziva se ailurofilija

Ljubitelji mačaka nazivaju se ailurofilima. Ako imate mace u svom domu, one čine važan deo vašeg života i...