BABALJ, SDS: Živimo u zemlji koja se zove „Alisa u zemlji čuda“

Datum:

Share post:

„Niko ne zna šta se dešava, osim da nastavljamo živjeti u zemlji koja se zove `Alisa u zemlji čuda`“, smatra Babalj. 

– Član Кomisije za pripremu izbora Savjeta ministara Darko Babalj (SDS) rekao da opozicija iz Republike Srpske bez obzira da li će imati jednog ili dva delegata u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH neće biti opozicija Republici Srpskoj.

„Ništa se suštinski neće promijeniti, a tiče se Republike Srpske. Mi nismo opozicija Srpskoj i želimo njen napredak i uopšte nije bitno ko će biti u Domu naroda, ako smo svi iskreni prema Republici Srpskoj“, rekao je Babalj novinarima.

On je dodao da svi u Predstavničkom domu moraju biti svjesni nakon 25 godina da se vodi računa o građanima BiH, a samim tim i o građanima Republike Srpske.

TESTNA REKLAMA

„Mi moramo da vidimo da li ljudi koji su zastupali tezu smanjenja akciza, diferencirane stope PDV-a, vlast prave radi sebe i fotelja ili radi građana u BiH“, poručio je Babalj.

Babalj je dodao da ga interesuje na osnovu čega će se praviti buduća vlast i hoće li prioritet biti zaštita Republike Srpske.

„Interesuje me da li ćemo, što je po Ustavu, imati četiri ministra koji treba da dođu iz Republike Srpske ili će trgovati, jedni odustajati, a drugi prihvatati“, naveo je Babalj.

On smatra da su „malo potrčali sa izjavom za kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara Borjanu Кrišto“ i da se time „pomalo sluđuje i Кomisija i parlament“.

„Niko ne zna šta se dešava, osim da nastavljamo živjeti u zemlji koja se zove `Alisa u zemlji čuda`“, smatra Babalj. 

Dešavanjau Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

UROŠ RADAN iz Bijeljine SEDMI na EP u karateu na Kipru (foto)

Na Kipru je održano Evropsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore, a jedan od takmičara...

Nastavljena uspješna saradnja TO Bijeljina i PED ’’Majevica’’ (foto)

Turistička organizacija Grada Bijeljina je bila gost Planinaesko ekološkog društva – PED ’’Majevica’’. -Bili smo gosti PED ’’Majevica’’ te...

Kavazović, poglavar Islamske zajednice u BiH podržao imama koji je vrijeđao pravoslavne vjernike

Kao da to nije ništa strašno: Poglavar Islamske zajednice u BiH podržao imama koji je vrijeđao pravoslavne vjernike Poglavar...

Odbojkašice bijeljinskog Radnika ubjedljive protiv trebinjki

12. kolo Prve lige: ŽOK Radnik - ŽOK Leotar 3:1 Ana Zekić i drugarice uspješnije od Trebinjki u izvanrednoj...