ŠAROVIĆ: SDS će u BIJELJINI imati SVOG kanditata ili NESTRANAČKU ličnost!?

Datum:

Share post:

SDS će imati 25 kandidata za načelnike i gradonačelnike i osam zajedničkih kandidata u koalicionom sporazumu sa drugim političkim organizacijama i vjerujemo u jako dobre rezultate. Ostalo je još nekoliko sredina u kojima trebamo odrediti kandidate ali će i to biti završeno u narednih 15 dana, istakao je danas, nakon sjednice Predsjedništva SDS-a, predsjednik Mirko Šarović.
 
„U Prijedoru ćemo nastojati da idemo sa jednim kandidatom u okviru postojeće koalicije iz sadašnje skupštinske većine, koju čine DNS i SDS. Što se tiče  SDS kandidat je član Predsjedništva SDS Maja Dragojević-Stojić. Takođe, SDS će i u Bijeljini imati svog kandidata. To će biti prepoznatljiv kandidata iz SDS ili nestranačka ličnost koja dolazi iz privrednog i javnog života Bijeljine. Smatramo da imamo dobre šanse u tom gradu“, naglasio je Šarović.
 
Kometarišući odluku predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića da odlikuje brigade HVO-a za zasluge u odbrani Hrvatske i osobe osuđene za ratne zločine, Šaraović je rekao  da se to nije smjelo dogoditi.
 
„SDS je po tom pitanju akcije „Oluja“ potpuno jasan. Smatramo da je u pitanju klasičan zločin i pogrom stanovništva koje je doživjelo ogromnu nesreću i zločin. Odlikovanje ličnosti koje su osuđene za zločine nikako ne šalju dobru poruku“, rekao je Šarović.
 
Komentarišući nedavnu inicijativu Asocijacije stvaraoca RS Šarović je rekao da je Asocijacija organizacija koja je osnovana od strane Vlade RS i prima određenu aponažu iz budžeta.
 
“SDS je  jasno rekao i insistiraće da se prvo riješi pitanje boračke populacije koja mora imati prednost”, zaključio je Šarović.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Lazarević i Radić

spot_img

POVEZANE VIJESTI

Lazarević i Radić

Direktor Agrarnog fonda Zlatan Lazarević i predsjednik Udruženja poljoprivrednika „Sela Semberije“ Boško Radić bili su gosti portala Dešavanja...

SUTRA SMJENE U AD ’’GRAD’’ BIJELJINA – imenovanje novog direktora

U AD ’’Grad’’ Bijeljina ništa bolje, samo smjene... Kako saznaje portal Dešavanja u Bijeljini za ujutro (utorak, 16. avgust...

ĆORIĆ: “Radnik“ više nije “na koljenima“ (foto, video)

Predsjednik Fudbalskog kluba "Radnik" Bijeljina Nedeljko Ćorić rekao je danas da su u ovom klubu uspjeli da riješe...

MINISTAR PAŠALIĆ: Protivgradna zaštita ne može da izazove sušu

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Boris Pašalić rekao je da je zadovoljan radom Protivgradne preventive jer...