ANA BRNABIĆ: Srbija će biti uz Srpsku dok je sveta i vjeka!

Datum:

Share post:

Važno je da se držimo zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno, rekla je Ana Brnabić, predsjednik Skupštine Srbije na mitingu „Srpska te zove“.

„Imam danas tri poruke za sve koje nas slušaju i prate. Prva poruka je uvijek za poštovanje Dejtonskog sporazuma i uvijek smo dostojno držali poziciju, iako smo bili na meti napada i prljavih laži. Druga poruka je da su se vremena promijenila, nekada ste imali vlast koja je uvodila sankcije Srpskoj i hapsili Srbe zbog ratnih zločina. Danas su u Srbiji na vlasti ljudi koji će uvijek biti uz Srpsku. Možemo i da se ne složimo – istakla je Brnabić i dodala:

– Bitno je da se Srpska gradi i da pomažemo Srpsku od strane Srbije, a to je čin ljubavi koji niko ne može da nam oduzme. Moja treća poruka danas je da smo mi jedini u regionu, koji su preko najviših zvaničnika iskazali žaljenje zbog žrtava. PredsJednik Vučić je u Srebrenici htIo da položi cvet, a tamo su htJeli da ga ubiju i linčuju. Niko nije kažnjen za jednini slučaj za napada na nekog zvaničnika. Niko nije to osudio, ali je moguće da poslIJe surove medijske mašinerije gdJe se tvrdi da su Srbi krivi za sve. Kada Srbi nešto kažu i tvrde, oni odmah tvrde da je to jeres. Samo raspiruju i potpiruju mržnju. Zapad traži moralnu i pravnu diskvalifikaciju za srpski narod.

Predsjednica Skupštine Srbije je istakla da je ovo borba protiv srpskog naroda lažima, ali naša borba i dalje traje.

– Ovo je borba protiv srpskog naroda lažima, ali naša borba i dalje traje za mir i stabilnost. Ponosna sam što dolazim iz Srbije koja se bori za pravdu. PredsJednik Vučić se čuo sa desetinama šefova vlada, ekspertima i analitičara, da potraži odgovor čemu ta rezolucija o genocidu. Vidjećete da neće imati eksplicitnu većinu, koliko god se trudili da bude nefer glasanje. Mi ćemo istaći našu srpsku trobojku i pokazaćemo prkos i ponos srpskog naroda i pobijedićemo. Srbija će biti uz Srpsku dok je svijeta i vIJeka. Živjela Srpska i Srbija – istakla je Brnabić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vuk Lukić iz Bijeljine pješke stigao do Ostroga (video)

Na hodočašće, put Ostroga 13. aprila krenuo je Bijeljinac Vuk Lukić, jer je želio da se pokloni moštima...

Kadeti OK ’’Radnik’’ Bijeljina na Majskom turniru u Beogradu (foto)

Kadeti OK ’’Radnik’’ iz Bijeljine su učestvovali po prvi put na tradicionalnom Majskom turniru u Beogradu. -Rezultatski, što je...

APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Pomozimo Sanelu iz MZ Janja da obnovi kuću nakon požara (foto,video)

Sanelu Đeziću iz Janje kod Bijeljine je potrebna materijalna i svaka druga pomoć kako bi što prije sanirao...

KOŠARAC: Cvijanovićeva pred SB UN jasno iznijela stavove politike Srpske i predsjednika Dodika

Srpski član Predsjedništva BiH Željka Cvijanović sinoć je pred SB UN jasno i argumentovano, bez suvišnih riječi, iznijela...