Aleksandar Đurđević donirao dresove košarkašima Poljoprivredne škole u Bijeljini

Datum:

Share post:

Predsjednik Skupštine grada Bijeljina Aleksandar Đurđević donirao je danas dresove članovima košarkaške ekipe Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini, koji su se plasirali na Male olimpijske igre Republike Srpske.

Osvajanjem opštinskog i regionalnog takmičenja košarkaška ekipa JU Poljoprivredne i medicinske škole u Bijeljini plasirala se na Male olimpijske igre Republike Srpske gdje će imati priliku da predstavljaju svoju školu, ali i naš grad.

-Danas sam ih posjetio i uručio im donaciju sa dresovima, kao mali znak podrške i pažnje, imajući u vidu to da sam u razgovoru sa zamjenikom direktora i profesorom saznao da nemaju adekvatne košarkaške dresove za ovo takmičenje, rekao je predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Aleksandar Đurđević.

Đurđević ističe da se Male olimpijske igre održavaju po uzoru na Olimpijske igre, imajući u vidu da je ovo olimpijska godina, što učenicima treba biti dodatna motivacija za učešće na ovakvim takmičenjima.

Na Male olimpijske igre prijavljeno je čak 2100 učenika osnovnih i srednjih škola iz cijele Republike Srpske.

-Našim mladim košarkašima želim puno sreće u nastupajućem takmičenju. Uvjeren sam da će nas uspješno predstavljati, zaključio je Đurđević.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SPC i njeni vjernici danas obilježavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas obeležavaju dan posvećen Svetom apostolu Simonu Zilotu, jednom od 12 velikih...

UGLJEVIK: Danas obilježavanje 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS

U Ugljeviku se danas obilježava 32. godine od osnivanja Prve majevičke brigade VRS: Ugljevičani odaju počast poginulim borcima Ispred...

U podne zvone zvona na pravoslavnim crkvama za spasenje srpske države i naroda

Zvona na pravoslavnim hramovima u Srbiji zvoniće danas u podne, po blagoslovu patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija, na...

Građani i institucije da istaknu zastave Republike Srpske

Vlada Republike Srpske pozvala je institucije i građane da danas, na dan glasanja o rezoluciji o Srebrenici u...