AK “ATLETIK“ BIJELJINA: 15 medalja fantastičan rezultat za kraj sezone takmičenja na atletskim stadionima

Datum:

Share post:

AK „Atletik“ Bijeljina: 15 medalja – 5. zlatnih titula Prvaka RS, 7. srebrnih viceprvaka RS i 3. bronze-fantastičan rezultat za kraj sezone takmičenja na atletskim stadionima.

Za vikend je na Sokocu održano prvenstvo Republike Srpske za mlađe juniore, starije i mlađe cicibane u izuzetno jakoj konkurenciji i teškim vremenskim uslovima. Bijeljinski „Atletik“ je učestvovao sa 23 takmičara svih uzrasnih kategorija, a nastupili su trkačkim, bacačkim i skakačkim disciplinama.

Dominaciju u kategoriji cicibana su potvrdili Pavle Ilić i Pavle Kovač koji su i ovaj put dokazali da su izuzetno talentovani dječaci. Pavle Ilić je osvojio dvije zlatne medalje u disciplinama 60m i 200m, dok je Pavle Kovač odbranio titule Prvaka RS od prošle godine i okitio se zlatom u bacanju kugle i vorteksa. Ova dva dječaka su postali i viceprvaci RS u štafeti 4×50m sa klupskim drugarima Lukom Rakićem i Nikolom Senićem.

Ema Kovač, pionirka „Atletika“ je prvi put trčala dvije izuzetno teške discipline 400m i 800m i osvojila srebrne medalje i titule viceprvaka RS u juniorskoj kategoriji.

TESTNA REKLAMA

Edin Hamzić, mlađi ciciban ovaj put nije imao sportske sreće, ali se ipak okitio sa dvije sebrne medalje u disciplinama skok u dalj i 60m.

Fantastične rezultate postigla je i Dunja Lukić u disciplini bacanje vorteksa i postala Prvak RS okitivši se zlatnom medaljom, a na 200m bronzanom. Emilija Djerić, mlađa cicibanka viceprvak u skoku u dalj i sa svojom ekipom fenomenalnih djevojčica – Mila Jović, Una Mirić i Dunja Mićić osvajaju srebrnu medalju i titulu viceprvaka RS u štafeti 4×50m. Prvi svoj nastup na takmičenju sa starijim dječacima naš ciciban Novak Mićić kruniše bronzanom medaljom u bacanju vorteksa.

Iznenađenje su priredili najmladji učesnici na štafetama Viktor Đukin, Nemanja Stanić, Arsen i Kosta Radovanović osvojivši bronzanu medalju u štafeti 4×50m.

Malo manje sportske sreće juče su imali Luka Pajkić, Teodor Mišić, Milica Mitrović, Mia Djurković, Una i Dragoljub Knežević i Matej Rakić osvojivši 4. mjesta u svojim disciplinama. Zasluge za fantastične rezultate idu i trenerima Srđanu Neškoviću, Siniši Pavloviću, kao i predsjedniku kluba Veliboru Kovaču.

Dobrodošlicu u klub poželjeli su treneru Aleksandru Simiću. 

2Sezona atletskih takmičenja je završena, počinju krosevi i ulične trke, nastavljamo još sigurnije i snažnije ka ličnim rekordima, medaljama, titulama. Ukoliko želite da nam se pridružite i trenirate sa nama u odličnoj atmosferi i pod stručnim nadzorom naših trenera, mi vas čekamo. Kontakt telefon 065-584-043″, poručili su iz ovog bijeljinskog kluba.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

spot_img

POVEZANE VIJESTI

NEŠIĆ: Treći put DNS-a je put u Otvoreni Balkan, saradnju sa Srbijom i jačanje Srpske

"Bratunac dobro zna šta znači poštovati tuđe i ne dati na svoje, ali je ljudima dosta toga da...

VOJIN MITROVIĆ: IZBORI 2. OKTOBRA NISU OBIČNI NEGO REFERENDUM ZA ILI PROTIV RS

Nosilac poslaničke liste SNSD iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je večeras u Gornjem Magnojeviću da izbori...

TRIBINA SNSD U MAGNOJEVIĆU: GRAĐANI ZNAJU VAŽNOST IZBORA ZA REPUBLIKU SRPSKU

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio...

PETROVIĆ: Sugrađani, podržite sutra Centralni miting SDS, PDP i Pokreta za pravdu i red na bijeljinskom Gradskom trgu (video)

Nosilac liste SDS za narodnog poslanika u NSRS za Izbornu jedinicu 6, Ljubiša Petrović poziva sve sugrađane Bijeljine...