Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović oglasio se saopštenjem za javnost oko …dolaska, odlaska, povratka…pripadnika Republičke civilne zaštite na teritoriju Grada Bijeljina te saopštenje prenosimo u cjelosti:

– Nakon više od mjesec dana od kako je teritoriju Bijeljine napustila Republička civilna zaštita i to usred najjačeg talasa širenja Afričke kuge svinja, kao duhovi su se ponovo vratili. Njihov povratak je u stilu ‘’Mortal Kombat’’, što se iz priloženog može vidjeti! Vratili su pocijepane, suve dezbarijere koje su u paramparčad posute po putevima. Da nije tužno bilo bi smiješno, rekao je Ljubiša Petrović.

– Gospodo iz Republičke civilne zaštite ne brukajte se više, pokupite te dezbarijere da se narod ne smije i vama i nama! I onako se Svjetska zdravstvena organizacija već odavno izjasnila da dezbarijere nemaju ama baš nikakvog efekta, o čemu sam i ja na početku pisao i govorio, jasno je sada već svima da se virus širi i vazduhom i da je širenje nemoguće zaustaviti, nastavio je gradonačelnik Bijeljine.

– Uništili ste svinjogojstvo u Semberiji, deklasirali stočni fond, i sada nam se još i smijete u lice, pa SRAM VAS BILO, kaže Petrović.

– U znak zahvalnosti za ovakvu pomoć sa republičkog nivoa u vidu nefunkcionalnih dezbarijera, dobićete krivičnu prijavu protiv odgovornih za uvoz zaraženih svinja, onih koji su ćutali o uvozu, onih koji su kupovali i prodavali zaražene svinje, svi oni zajedno moraju odgovarati za propast stočnog fonda u Semberiji, izričit je Petrović.

– Iživljavate se na našoj Semberiji, e pa neće vam proći ‘’gospodo draga’’, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име