LJUBIŠA PETROVIĆ: Gospodo iz Republičke civilne zaštite – SRAM VAS BILO (foto)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović oglasio se saopštenjem za javnost oko …dolaska, odlaska, povratka…pripadnika Republičke civilne zaštite na teritoriju Grada Bijeljina te saopštenje prenosimo u cjelosti:

– Nakon više od mjesec dana od kako je teritoriju Bijeljine napustila Republička civilna zaštita i to usred najjačeg talasa širenja Afričke kuge svinja, kao duhovi su se ponovo vratili. Njihov povratak je u stilu ‘’Mortal Kombat’’, što se iz priloženog može vidjeti! Vratili su pocijepane, suve dezbarijere koje su u paramparčad posute po putevima. Da nije tužno bilo bi smiješno, rekao je Ljubiša Petrović.

– Gospodo iz Republičke civilne zaštite ne brukajte se više, pokupite te dezbarijere da se narod ne smije i vama i nama! I onako se Svjetska zdravstvena organizacija već odavno izjasnila da dezbarijere nemaju ama baš nikakvog efekta, o čemu sam i ja na početku pisao i govorio, jasno je sada već svima da se virus širi i vazduhom i da je širenje nemoguće zaustaviti, nastavio je gradonačelnik Bijeljine.

– Uništili ste svinjogojstvo u Semberiji, deklasirali stočni fond, i sada nam se još i smijete u lice, pa SRAM VAS BILO, kaže Petrović.

– U znak zahvalnosti za ovakvu pomoć sa republičkog nivoa u vidu nefunkcionalnih dezbarijera, dobićete krivičnu prijavu protiv odgovornih za uvoz zaraženih svinja, onih koji su ćutali o uvozu, onih koji su kupovali i prodavali zaražene svinje, svi oni zajedno moraju odgovarati za propast stočnog fonda u Semberiji, izričit je Petrović.

– Iživljavate se na našoj Semberiji, e pa neće vam proći ‘’gospodo draga’’, poručio je gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

AGRO SAVJET: Počinje sezona jabuka – Kako da ne izgube hrskavost i slatkoću

Kraj ljeta i početak jeseni znači i smjenu voća i povrća i dolazak sezone jabuka. Najbolje vreme za uživanje...

Srpska bogatija za 22 bebe: U porodilištima rođeno 13 dječaka i 9 djevojčica

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođene su 22 bebe, 13 dječaka i devet djevojčica, rečeno je...

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 4,00 KM PAPRIKA...

SERVISNE INFORMACIJE za 4. oktobar: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...