Kompanija „Orao“ a.d. Bijeljina uspješno je prošla nadzornu provjeru sistema menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtjevima ISO 9001:2015 i vazduhoplovnog standarda EN 9100:2018. 

Proces provjere, obavljen je od strane priznatog međunarodnog sertifikacijskog tijela Bureau Veritas Certification.

„Orao“ a.d. je pokazao  predanost  usklađivanju sa zahtjevima visokih standarda kvaliteta tokom procesa nadzora. Michal Komosa, provjeravač iz Bureau Veritas Certification, izrazio je zadovoljstvo utvrđenim procesima kompanije i njihovom usaglašenošću sa zahtjevima relevantnih standarda.

Sa već potvrđenim sistemom menadžmenta kvalitetom i vazduhoplovnim standardima, „Orao“ a.d. je zadržao svoj sertifikat za oblasti konstruisanja i proizvodnje rezervnih dijelova za turbomlazne motore, održavanja, opravke i generalnog remonta turbomlaznih motora, specijalnih alata, verifikacije mjerne opreme, ispitivanja materijala i galvansko-hemijske zaštite.

Nadzorna provjera dodatno potvrđuje posvećenost kompanije „Orao“ a.d. visokim standardima kvaliteta i vazduhoplovnim normama, što će omogućiti kompaniji da nastavi da pruža pouzdane proizvode i usluge svojim klijentima.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: orao.aero

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име