Danas je u prostorijama FK Radnik potpisan jednogodišnji ugovor o sponzorstvu sa kompanijom BetOle koja važi za regionalnog lidera u oblasti privređivanja igara na sreću.

U ime FK Radnik potpisivanju je prisustvovao direktor kluba Goran Janjić, koji je izjavio sljedeće:

„Na prošloj konferenciji najavio sam potpisivanje novih sponzorskih ugovora sa renomiranim kompanijama i to se danas ostvarilo. Izuzetno sam ponosan što je riječ o kompaniji BetOle, koja je od početka pregovora pokazala ogromno poštovanje prema istoriji i veličini ovog kluba, ali i njegovoj perspektivi. U nama su prepoznali partnera sa kojim mogu ostvariti zacrtane poslovne ciljeve i jasno nam stavili do znanja da naš klub ove sezone vide kao pretendenta na najviši plasman i s tim u vezi, pokazali su želju da na vrijeme obezbjede mjesto u krugu naših partnera, u krugu pobjednika. Mi u subotu od 19.00č na gradskom stadionu u Bijeljini dočekujemo Kozaru iz Gradiške, te uz ogromnu podršku naših vjernih navijača očekujemo novu pobjedu. Današnji događaj je veliki podstrek svim klupskim strukturama i izuzetno smo zadovoljni što je došlo do ozvaničenja saradnje, a kompaniji BetOle smo zahvalni što je pokazala visok nivo društvene odgovornosti prema našem kolektivu ali i svim Bijeljincima kojima je Radnik u srcu“.

Ispred kompanije BetOle potpisivanju ugovora prisustvovao je direktor Miodrag Todorović, koji je tom prilikom izjavio sljedeće:

„Kada se pojavila ideja da bi mogli ostvariti saradnju sa FK Radnik, kod nas nije bilo dileme. Svjesni istorije kluba, njegove tradicije ali i prepoznatljivosti brenda, odlučili smo se da podržimo klub u periodu njegove potpune afirmacije. Ne krijem ni činjenicu da nas je posebno privukla ambicija kluba za najvišim plasmanom, uvidjevši da dijelimo iste vrijednosti, tj. pobjednički mentalitet, nije bilo druge opcije nego da se ovim sporazumom o partnerstvu vežemo i zajedno krenemo u pobjede. Ovo je samo jedan u nizu doprinosa naše kompanije i pokazatelja visoke svijesti i društvene odgovornosti, a posebno me raduje činjenica što se to implementira baš u FK Radnik, u Bijeljini koja je jedna prava sportska sredina. Radniku na predstojećoj utakmici želim mnogo sreće, a publiku pozivam da se družimo u subotu od 19.00 časova na gradskom stadionu u Bijeljini jer će pored dobrog fudbala kao i prošli put biti nagrada i drugih iznenađenja koje ćemo zajedno pripremiti“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име