Ljubiša Petrović je prije tri godine, na današnji dan, ispred SDS kandidvan za gradonačelnika Bijeljine.

– Na današnji dan, dan Preobraženja Gospodnjeg, prije tri godine, donijeta je odluka o mojoj kandidaturi ispred Srpske demokratske stranke za gradonačelnika Bijeljine, izjavio je Petrović.

Petrović ističe da se stupanjem na dužnost gradonačelnika zakleo Gospodu ali i sebi da će raditi pošteno, predano i najbolje što zna, trudeći se da vjerno služi narodu!

NAPOKON ODLUČENO: Dr Ljubiša Petrović protivkandidat Mićiću u Bijeljini?

– Neko je zadovoljan mojim dosadašnjim radom, neko više, neko manje, neko je nezadovoljan, ima svoje stavove i svoju viziju upravljanja gradom i to je u redu i to je normalno! Nikada svi neće biti zadovljni, nikada svi neće dijeliti iste stavove ali najbitnije je da svi dijelimo i prepoznajemo prave vrijednosti za koje ćemo se boriti, kaže Petrović.

POTVRĐENO: Dr Ljubiša Petrović PROTIVKANDIDAT Mići Mićiću

– Republici Srpskoj je potrebno PREOBRAŽENjE i OZDRAVLjENjE, potrebno je da svi zajedno ulažemo u obrazovanje, da se borimo protiv kriminala i korupcije, da se borimo za opstanak našeg naroda, očuvanje vjere i kulture, poštovanje istorije i predaka ali i normalizaciju odnosa među svim narodima na ovim prostorima, nastavio je Petrović.

SLAVIŠA MARKOVIĆ: Petrović je kandidat Bijeljine, a ne Banja Luke (foto,video)

– Našu Republiku Srpsku je aktuelna vlast koja hara zemljom posljednje dvije decenije unazadila bar za sto godina, otjerala neke od najboljih ljudi, zatvorila brojne firme i fabrike a nije otvorila nijednu, dobili smo sa jedne strane multimilionere i tajkune a sa druge strane ljude koji jedva sastavljaju kraj sa krajem, dobili smo dezertere koji vladaju zemljom sa jedne strane i borce koji su ovu zemlju stvarali i koji čekaju u red za vreću brašna, ponavljače koji su otjerali najbolje studente i doktore nauka, dobili smo zemlju i narod koji vapi za PREOBRAŽENjEM i SPASENjEM, napominje Petrović.

– Neka Gospod nam pomogne na putu PREOBRAŽENjA, živjela naša Republika Srpska, živio narod, poručio je Petrović.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име