„Pokušaj spinovanja od strane režima da je na udaru institucija predsjednika, a ne Milorad Dodik, daje alibi ovakvim lažnim opozicionarima da se “homogenizuju”, ali i po ko zna koji put pokažu svoje pravo lice!“ – To je poručila predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić, komentarišući jučerašnju izjavu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da „ne da“ na instituciju predsjednika RS (Milorad Dodik) i direktora Službenog glasnika RS (Miloš Lukić), protiv kojih je Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu.

– Mene ne interesuje ko su ti ljudi, ja ne dam na te ustanove, institucije, jer to pripada meni, mom stricu, vama i svima nama. I tu moramo biti principijelni – rekao je Stanivuković okupljenim građanima na parkingu koji je Grad sudski izgubio od „Autoprevoza“.

– Otkud da su se odjednom sjetili da postoji termin institucija?! Nakon što režim više od dvije decenije gazi sve institucije, uzurpira ih i privatizuje, podvodi pod lične interese, poslednje što bi imali pravo je da se pozovu na udar na “institucije”. Na stranu sada i nelegitiman mandat koji je baziran na brutalnoj krađi glasova.… Ne sjećam se da je tada lažni opozicionar ovako zdušno branio instituciju predsjednika – poručila je Stanivukoviću Jelena Trivić.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име