Gradonačelnik Bijeljine stigao do Podnovlja: Velika zahvalnost „preslatkoj djevojčici“ i domaćinu Zekiću iz Miloševca kod Modriče (foto,video)

Datum:

Share post:

Ljubiša Petrović gradonačelnik Bijeljine sa svojim saradnicima i saputnicima, je petog dana na ’’Maršu časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ u prijepodnevnim časovima krenuo iz Modriče prema Banjaluci.

Nakon srdačnog susreta sa sugrađanima iz Donje Čađavice na izlazu iz Modriče Petrović je stigao danas u popodnevnim časovima u naseljeno mjesto Podnovlje, te prepješačio maršutu dugu 26 kilometara.

Petrović se u Modriči,na putu za Banjaluku susreo i sa mještanima iz Donje Čađavice (foto)

„Uzmi da kupiš sokić i čokoladu, mnogo još ima da pješačiš“

-Danas, kada su uvijek lijepe priče nedjeljom zabilježio dvije fotografije, dvije meni do sada najdraže fotografije, izjavio je Petrović.

-Na prvoj fotografiji je preslatka djevojčica koja je samoinicijativno tražila od roditelja novac i potom mi je širom raširenih ruku pružila novčanicu uz riječi: „Uzmi da kupiš sokić i čokoladu, mnogo još ima da pješačiš“, rekao je gradonačelnik Bijeljine.

Napiši, neće vjerovati da si bio kod mene

-Na drugoj fotografiji je divan domaćin Nedeljko Nešo Zekić iz Miloševca kod Modriče, kod kojeg smo juče napravili predah uz srdačnu dobrodošlicu. Kaže on napiši na stubu kuće svoje ime i datum, neće mi vjerovati ljudi da si stvarno bio kod mene, nastavlja Petrović.

Petrović je zaključio da sa ovim emocijama ništa ne može porediti, naglasio je da je zahvalan Bogu te da se u svakom momentu i svakoga dana moli da ne poklekne ne na ovom putu već kao čovjek, uz poruke da Živi ovaj narod i „Moja Srpska volim te“!

Petrović sa svojim saradnicima i saputnicima na ’’Maršu časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ nastavlja put Banjaluke.

Dešavanja u Bijeljini

Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Piksi objavio širi spisak za EURO

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković Piksi objavio je širi spisak pred EURO. Na njemu se nalaze 35 imena, od...

Dodik u Doboju na manifestaciji folklora „Balkanski karavan“

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik danas će u Doboju prisustvovati manifestaciji folklora "Balkanski karavan". Dodik će manifestaciji prisustvovati u...

KMF “Radnik MD Shop“ večeras u finalu Kupa BiH i borbi za trofej koji jedino nedostaje

Futsaleri Radnika iz Bijeljine morali su iza sebe ostaviti neuspjeh u ligi Bosne i Hercegovine. Semberci su ispali...

RADOJIČIĆ: Želim biti alternativa postojeća dva politička bloka, SNSD – SDS i PDP

Predsjednik pokreta Svojim putem Igor Radojičić, rekao je da su lokalni izbori stepenica do narednih opštih izbora kada...