Gradonačelnika Bijeljine u Obudovcu dočekuje rukovodstvo SDS i Opštine Šamac (foto)

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je danas, trećeg dana Marša, oko 10.30 časova sa svojim saradnicima napustio teritoriju Brčko Distrikta.

Petrović je sa saradnicima prošao kroz naseljeno mjesto Plazulje u prijepodnevnim časovima i nastavio dalje put ka Obudovcu, Šamcu i krajnjem odredištu Banjaluci.

Kako saznaju Dešavanja u Bijeljini u Obudovcu će gradonačelnika Bijeljine i njegove saradnike dočekati rukovodstvo Opštine Šamac kao i čelnici OO SDS Šamac.

U Obudovcu Ljubišu Petrovića će dočekati predsjednik Skupštine Opštine Šamac Simo Varadinović, načelnik Odjeljenja za finansije Velimkir Andrić kao i predsjednik MZ Obudovac Dragan Mitrović.

Dočeku Petrovića i njegovih saradnika u Obodovcu će prisustvovati simpatizeri kao i članstvo OO SDS Obudovac i Šamac.

Gradonačelnik Bijeljine izašao iz Brčkog i nastavio ka Banjaluci (foto,video)

Načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević, je pozdravio “Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ koji predvodi gradonačelnik Bijeljine sa svojim saradnicma na putu ka Banjaluci.

-Apsolutno podržavam “Marš časti za ozdravljenje Republike Srpske’’ koji predvodi gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović. Šamac će uvijek biti dobar domaćin i uvijek će dati bezrezervnu podršku poštenim i časnim ljudima kao što je Petrović, rekao je načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević koji je i predsjednik SDS u Šamcu.

Put Petrovićeva i njegovih saradnika na putu do Banjaluke će trajati još desetak dana s obzirom da je danas treći dan Marša.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MIROSLAV ILIĆ IZ MEĐAŠA: Fotografije i dalje imaju vrijednost

Miroslav Ilić iz Međaša je jedan od učesnika 13. međunarodnog sajma turizma i gastro kulture "Bijeljina-Turist 2024", a...

Šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ i u Bijeljini! (foto)

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže...

DANI RADOSTI NA MARAKANI: Zvezda proslavila Đurđevdan posle sedme titule u nizu (foto)

Fudbalski klub Crvena zvezda je u Centralnoj loži stadiona proslavio krsnu slavu Đurđevdan. Klupska slava, Sv. Velikomučenik Georgije je...

Rusija postavila vojni ultimatum Velikoj Britaniji

Moskva će uzvratiti britanskim ciljevima u Ukrajini ili drugdje ako Kijev upotrijebi rakete koje je obezbijedila Velika Britanija...