Volonteri bijeljinskog Crvenog krsta obilježavaju Nedjelju Crvenog krsta (video)

Datum:

Share post:

Povodom Svjetskog dana i Nedjelje Crvenog krsta od danas počinje i niz aktivnosti koje će volonteri GO Crvenog krsta sprovesti u Nedjelji Crvenog krsta.

„Upućujemo najiskrenije čestitke svim volonterima, aktivistima i radnom osoblju Crvenog krsta povodom 8. maja, Svjetskog dana Crvenog krsta uz Međunarodnu poruku: „Sve što radimo, radimo od srca““, poručili su iz Crvenog krsta.

Nedjelju Crvenog krsta obilježavaju pod sloganom: „Živimo misiju humanosti!“.

Danas su bijeljinski volonteri na Gradskom trgu organizovali druženje sa sugrađanima gdje će ih upoznati sa Danom kojim obilježavaju, kao i samom organizacijom Crvenog krsta. Takođe, vršiće se prodaja markica, a sav novac će biti proslijeđen ka daljim aktivnostima omladine Crvenog krsta Bijeljina.

„Novac će da se usmjeri ka akciji „Poentiraj“, gdje uređujemo školska dvorišta, kupujemo nove koševe…. da djeca konačno imaju gdje da treniraju i da se igraju u slobodno vrijeme. Tokom cijele sedmice će da bude niz aktivnosti – podjela paketa ugroženima, razne aktivnosti sa najmlađima, uručenje donacija Narodnoj kuhinji, posjeta porodilištu bijeljinske Bolnice…“, rekla je Leonora Mitrović, volonter Crvenog krsta Bijeljina.

Dio volontera je od jutros na terenu gdje vrše podjelu paketa za pomoć ugroženim porodicama.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SDS: “Neizmirene obaveze su naslijeđene”

“Neizmirene obaveze su naslijeđene” Iz SDS objasnili zašto su na kraju prošle godine dugovali 319.608 KM Dug od 319.608...

PREMINUO general Aco Tomić

Preminuo je Aco Tomić, penzionisani general i bivši načelnik Uprave bezbednosti Vojske SRJ. Tomić je rođen je 6. januara 1948....

MARKOVIĆ: Donošenje Izbornog zakona RS bila još jedna predstava

Danas je Centralna izborna komisija BiH raspisala izbore i očekujem da će uskoro, kada se prijave za izbore...

LOPARE: Markovdan – slava hrama u Potraši (foto)

U selu Potraš kod Lopara povodom krsne slave hrama Svetog apostola i jevanđeliste Marka – Markovdana je služena...