Srpska open: Đoković objasnio proceduru za dobijanje licence

Datum:

Share post:

Banjalučani su oduševljeni turnirom Srpska open o čemu svjedoče i pune tribine, mnogi u Republici Srpskoj priželjkuju da ga imaju svake godine. Ipak, Novak Đoković je objasnio proceduru za dobijanje licence.

Najbolji teniser na planeti je objasnio proceduru dobijanja licence:

„Ništa nije nemoguće. Ipak, ukoliko niste vlasnik licence, ona se iznajmljuje, ako je nemate morate da je kupite, a to baš teško ide. Mi nismo vlasnici ove licence i ona se sljedeće godine vraća u Rumuniju. Potrudićemo se da Srbija, a i Banjaluka imaju ovaj turnir. Ne znam da li će nam to poći za rukom. Ne zavisi sve od od nas. Srbija Open u Beogradu je bio uspješan, takođe u Banjuluci je sve sjajno organizovano. Publika ima kulturu tenisa, iako nije imala priliku da gleda ovako veliki turnir. Vjerujem i nadam se da će ocjene biti dobre i iz ATP-a. Osnova je napravljena sada nam ostaje da se fokusiramo da što bolje prođe ovaj turnir“.

Đoković se plasirao u četvrtfinale Srpska opena, nakon što je poslije više od dva i po sata spektakularne borbe savladao 18-godišnjeg Luku Van Aša iz Francuske sa 2:1 po setovima.

Ovo je inače bio prvi meč Đokovića na turniru, jer je bio slobodan prvo kolo. Naredni protivnik će mu biti pobjednik meča Dušan Lajović (Srbija) i Gregoar Barere (Francuska).

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: nezavisne.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Čestitka OO SP Ugljevik povodom Međunarodnog praznika rada 1. maja

OO SP Ugljevik je uputio čestitku povodom Međunarodnog  praznika rada 1. maja: Dragi radnici, želimo Vam da živitedostojanstveno od...

Dobro došle, prvomajske bebe: U Srpskoj rođeno 13 djevojčica i 12 dječaka

U Republici Srpskoj u protekla 24 časa rođeno je 25 beba i to 13 djevojčica i 12 dječaka. Banjaluci...

Međunarodni praznik rada – 1. maj

Međunarodni praznik rada – Prvi maj obilježava se širom svijeta u znak sjećanja na dan kada su radnici...

Snažan zemljotres u Hrvatskoj, osjetilo se i u BiH

Zemljotres jačine 4,7 stepeni po Rihteru registrovan je na području Hrvatske u ranim jutarnjim satima. Kako javlja ЕMSC, potres...