Mirko Marinković, KMF „Radnik MD Shop“ već izbrojao do 31: Pokazali smo da se možemo nositi s Mostarom

Datum:

Share post:

Bijeljinski Radnik je u 15. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine savladao u Mostaru FC Mostar SG 6:5 i tako ponovo preuzeo lidersku palicu na tri kola do kraja regularnog dijela sezone.

Ponovo je pokretačka snaga Semberaca bio trostruki strijelac Mirko Marinković, najbolji strijelac Premijer lige, koji je sada već na svoj konto stavio 31. gol u sezoni i ubjedljivo je najbolji strijelac lige.

– Jako važna pobjeda za nas. Vratili smo se na prvo mjesto, revanširali Mostaru za poraz u Bijeljini i potvrdili da se možemo ravnopravno nositi sa godinama unazad najboljom ekipom u državi. Imamo do kraja sezone još tri kola, dvije utakmice kod kuće i jednu u gostima i uradićemo sve da se zadržimo na mjestu na kojem smo sada, jer bi nam prednost domaćeg terena mnogo značila u doigravanju, rekao nam je Mirko Marinković, pivot bijeljinskog Radnika.

Pred Radnikom je sada i završnica Kupa Republike Srpske gdje će Radnik pokušati osvojiti prvi trofej u sezoni.

– Nama je bio cilj da završimo sezonu sa makar jednim trofejom. U Kupu Bosne i Hercegovine nismo uspjeli, sada nam je na redu Kup Republike Srpske u Derventi. Imamo najviše ambicije i probaćemo da donesemo još jedan pehar u Bijeljinu.

U petak, Radnika čeka utakmica protiv domaćina Dervente u polufinalu, dok je za subotu zakazana finalna utakmica ukoliko Semberci opravdaju ulogu favorita protiv drugoligaša.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: sportdc.net

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

VLADIMIR MILIĆEVIĆ – dvije decenije sinonim za odbojku u Bijeljini (foto)

U Bijeljinu je došao daleke 2000 godine iz Niša u kojem je igrao za OK "Niš". Uz jednu...

Čestitke od kolega Dešavanja u Bijeljini

Поштовани, Редакција портала Дешавања у Бијељини Вам честита највећи и најрадоснији хришћански празник Васкрс уз традиционални хришћански поздрав ХРИСТОС...

Vaskršnja čestitka SDS Semberija

Hristos vaskrse – Vaistinu vaskrse! “U ime rukovodstva, članstva i simpatizera SDS Semberija i u svoje lično ime, upućujemo ...

DODIK: Svi naši praznici upućuju na porodične vrijednosti koje nas okupljaju

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika - Vaskrsenja Gospoda Isusa Hrista, upućujem srdačne čestitke Njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Porfiriju,...