Omladinci Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“ obilježili Međunarodni dan žena (video)

Datum:

Share post:

Omladinci Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“, odbornici i predstavnici političkih stranaka iz Bijeljine danas su obilježili Međunarodni dan žena podjelom cvijeća ispred Narodne biblioteke „Filip Višnjić“.

Aleksandar Đurđević, ispred Narodne koalicije „Pokrenimo Bijeljinu“ rekao je da su žene stub porodice i društva, te da svaki dan treba iskazivati pažnju nježnijem polu, a ne samo 8. marta.

„8.mart je stvar kućnog vaspitanja i odgoja i 8. mart treba da bude svaki dan, da se naše majke, bake, ćerke da se osjećaju posebno. Mi smo danas simbolično izašli na šetačku zonu da zajedno sa našim sugrađankama obilježimo ovaj dan, koji treba da bude kao i svaki drugi, jer svakog dana moramo poštovati naše dame. Svi mi koji se bavimo društveno političkim angažmanom, koji smo na javnim funkcijama, moramo to imati u vidu svaki dan. Iz političke opcije kojoj ja pripadam, možete vidjeti da su kod nas žene svakako na najvišim mogućim funkcijama, da imaju povjerenje i podršku, a one to kao i uvijek, na najbolji mogući način, vraćaju“, rekao je Đurđević.

Odbornik u Skupštini Grada Bijeljina, Zoran Sofrenić iskoristio je priliku da čestita praznik svim damama, te poručio da su žene stub porodice i kuće.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Stanje na putevima za 6. maj – Pretežno suvi kolovozi uz umjerenu frekvenciju vozila

IZVJEŠTAJ O STANJU NA PUTEVIMA 06.05.2024 06:32:27 REPUBLIKA SRPSKA Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija po pretežno...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano

Toplo i pretežno sunčano vreme uz prolaznu oblačnost koja se tokom dana premešta od zapada ka istoku. Tokom...

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...