BIJELJINA: “HET TRIK“ MATOVIĆA – ZADRUGAR SAVLADAO SLOGU JUNAJTED

Datum:

Share post:

Prijateljska fudbalska utakmica

Fudbaleri Zadrugara iz Crnjelova u prvoj pripremnoj utakmici savladali su člana Prve opštinske lige Bijeljina “Istok“ Slogu Junajted – 4:1. Zadrugar je početnu terensku inicijativu iskoristio na najbolji mogući način, Matović je iskoristio jednu upotrebljivu loptu i savladao golmana Sloge Junajted Lukića za vođstvo od – 1:0. Do kraja prvog poluvremena igralo se između dva šesnaesterca, ali bez konkretnije završnice, pa je domaćin na odmor otišao sa golom prednosti.

U nastavku susreta u oba sastava izvršeno je po nekoliko izmjena. Tek što se krenulo sa centra Pavić je u 50. minutu povećao prednost domaćeg sastava – 2:0. Deset minuta kasnije Matović postiže svoj drugi za Zadrugar treći pogodak na utakmici – 3:0. Isti igrač samo pet minuta kasije postiže svoj “het trik“ – 4:0. Nakon primljenog pogotka gosti su krenuli nešto otvorenije prema golu domaćina, što ime se isplatilo u 83. minutu kada je počasni pogodak za Slogu Junajted postigao Maksimović za konačnih – 4:1.

Da je Smeberija rasadnik fudbalski talenta pokazali su mladi fudbaleri u oba sastava, koji su imali priliku upisati svoje prve debitantske minute, a kvalitet i raskošan talenat koji su pokazali nije izostao.

ZADRUGAR – SLOGA JUNAJTED 4:1 (1:0)

Strijelci: Matović u 10, 60, 65, Pavić u 50. minutu (Zadrugar), Maksimović u 83. minutu (Sloga Junajted). Igralište: “Bunkovača“ u Gornjem Crnjelovu. Gledalaca: 50. Sudija: Predrag Kičić (Bijeljina).

ZADRUGAR: Đokić, J. Klasanović, Jelić, Vuković, Marković, Matović, Pavić, Marić, Jolović, Mitrović, Karaman. Igrali su još: Vuković, Rankić, M. Klasanović, Jokić, Jović, Čolović, Maksimović, Maletić, LJ. A. Mitrović. Trener: Aco Đokić.

SLOGA JUNAJTED: Lukić, Jovanović, Gusak, Bodiroga, M. Vasilić, Jelisić, Ivanišević, Jović, Janjić, D. Vasilić, Vrlješ. Igrali su još: M. Trišić, Maksimović, N. Trišić, L. Simić, K. Simić, B. Simić, Terzić. Trener: Boriša Bodiroga.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Zašto i kome smeta KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina?

Saopštenje za javnost sa zvaničnog FB naloga KMF ’’Radnik MD SHOP’’ Bijeljina prenosimo u cjelosti Juče u Bijeljini pred...

BIJELJINA: Kuća Arsenovića u Donjem Crnjelovu puna djece, sloge i ljubavi (foto)

Iz semberskih sela, posljednjih godina, uglavnom se odlazilo, jer mladi ljudi bolju budućnost vide u gradovima ili u...

Još jedna crkva u Istanbulu postaje džamija

U Istanbulu će sutra za vjernike svečano biti otvorena džamija Karije, prvobitno Crkva Hrista Spasitelja, koja je do...

Danas je Međunarodni dan babica

Danas je Međunarodni dan babica, koji je, 1992. godine, ustanovila Internacionalna konfederacija babica. Grupa babica iz Evrope, uglavnom...