BIJELJINA: Prvi „Soccer kamp“ (foto)

Datum:

Share post:

Povodom prvog “Soccer kampa” koji organizuje Škola fudbala za djevojčice i dječake “Soccer kids Bijeljina” organizovan je roditeljski sastanak sa svim roditeljima polaznika škole.

Roditeljima se obratili predsjenica škole Biljana Petrović, koja je govorila o ciljevima i značaju priprema, i trener Rajko Đjordjić koji je kao prosvjetni radnik prenio svoja iskustva. Oni su upoznali roditelje o svim detaljima i uslovima koje će djeca imati tokom boravka na Jahorini.

“Cilj ovakvih priprema jeste izgradnja i ujedinjenje timskog duha, koji svaka ekipa mora da ima. Ovo je dobra prilika da djeca za kratak period prođu određeni segment treninga i vježbi kako bi dobili jasniju sliku koje na kom su nivou. Pored fudbalskih vještina kroz treninge i utakmice korisne su i druge stvari. Razvoj socijalnih vještina, sposobnost adaptacije unutar grupe,

disciplinovano ponašanje iz kojih potiče sampouzdanje i samostalnost. Druženje kroz igru i učenje uz nadzor trenera predstavlja i za djecu veliki korak, jer će nekima ovo biti prva, duža putovanje bez roditelja. Izuzetno nam je drago što su nas roditelji podržali u ovom našem projektu i poduhvatu, jer su prepoznali značaj kampa za svoju djecu”-rekla je Petrovićeva.

Roditelji su prepoznali pozitivnu stranu kampa i značaj za njihovu djecu koja će provesti 6 dana na Jahorini. Veliki broj prijava odmah nakon završetka sastanka, pokazuje da će prvi “Soccer kamp” biti masovan i popunjen do poslijednjeg mjesta.

Ono što posebno raduje i ohrabruje da postoje dobri ljudi, jeste jako lijep gest jednog roditeljskog para, čije djete trenira u školi i koje će putovati na kamp. Naime, oni su obećali da će platiti troškove kampa za još jedno dijete čiji roditelji nisu u mogućnosti da plate, a dijete želi da učestvuje na kampu.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

U nedjelju Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan (foto)

Saopštenje za javnost FK ’’Radnik’’ prenosimo u cjelosti: Nedjelja u 17.00č Radnik dočekuje Leotar, navijačka grupa slavi 24. rođendan Naš...

MILIČEVIĆ POTVRDIO: Američke (OFAC) sankcije ugasile račun SDS – naćemo rješenje

Jedini račun Srpske demokratske stranke preko kojeg je ova partija funkcionisala zbog sankcija je danas ugašen, čime je...

ZVANIČNO: Novi direktor “Elektro Bijeljine” Miograd Peranović (foto)

Na sjednici Nadzornog odbora koja je počela danas (petak, 29. mart 2024. godine) i koja je još u...

Juniori KMF ”Radnik MD Shop” pobjedama i stopama svojih starijih kolega

U 12. kolu Premijer futsal lige BiH, uzrast U-19, juniori KMF ’’Radnik MD Shop’’su gostovali u Brčkom, te...