DJECA IZ UDRUŽENJA GLUVIH BIJELJINA SVEČANO PROSLAVILA SRPSKU NOVU GODINU

Datum:

Share post:

Inicijativu za posjetu djece iz ovog Udruženja pokrenule su gospođe iz Kola srpskih sestara CRKVE SVETI ĐORĐE, na čelu sa predsjednicom Dušankom Spasojević.

One su priredile nezaboravni prijem za gluvu djecu i njihove roditelje.U svečanoj sali svešteničke kuće sva djeca su lijepo primljena i ugošćena.

Zajedno sa gluvom djecom bili su i mališani iz Vrtića „Čika Jova Zmaj“. Njihova delegacija zajedno sa vaspitačicama obradovala je djecu iz udruženja. Iako mali , njih odavno vaspitači uče humanizmu i zajedniš tvu.

Ovo nije prvi put da dječica iz ovog vrtića pomažu udruženju gluvih. O ovom njihovom humanom ponašanju predsjednica Saveza gluvih i nagluvih Republike Srpske Dubravka Ostojić uvijek javno govori na svim važnim sastancima humanitarnih organizacija u BiH.

Djeca su prisustvovala molitvi u crkvi, a zatim su im sveštenik, članice Kola srpskih sestara i vaspitačice podijelili paketiće sa slatkišima i poželjeli SREĆNU PRAVOSLAVNU NOVU GODINU.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

OBRAČUN VODNIH NAKNADA U 2023. GODINI: U Budžet prikupljeno 21.413.658,21 KM

Javna ustanova „Vode Srpske“ u toku 2023. godine izdala je obveznicima 528 rješenja o obračunu posebnih vodnih naknada. U...

Gram prevencije je duplo značajniji od kilograma liječenja – Na vrijeme se obratite Centru za promociju i prevenciju bolesti Doma zdravlja Bijeljina (video)

U februaru  tekuće godine u sklopu Doma zdravlja Bijeljina osnovan je Centar za promociju zdravlja i prevenciju bolesti...

NEŠKOVIĆ: Dom naroda BiH u blokadi već dva mjeseca voljom bošnjačkih delegata

Dom naroda Parlamenta BiH je već mjesec i po dana u blokadi i bez zasjedanja. Bošnjački klub delegata...

INSTITUT ZA JAVNO ZDRAVSTVO: Apel građanima da obrate pažnju tokom boravka na otvorenom i da se ne kreću kroz neuređena područja koja mogu biti...

Saopštenje JZU Institut za javno zdravstvo, prenosimo u cjelosti: "S obzirom na nastupajuće praznike i toplije vrijeme kada se...