DJECA IZ UDRUŽENJA GLUVIH BIJELJINA SVEČANO PROSLAVILA SRPSKU NOVU GODINU

Datum:

Share post:

Inicijativu za posjetu djece iz ovog Udruženja pokrenule su gospođe iz Kola srpskih sestara CRKVE SVETI ĐORĐE, na čelu sa predsjednicom Dušankom Spasojević.

One su priredile nezaboravni prijem za gluvu djecu i njihove roditelje.U svečanoj sali svešteničke kuće sva djeca su lijepo primljena i ugošćena.

Zajedno sa gluvom djecom bili su i mališani iz Vrtića „Čika Jova Zmaj“. Njihova delegacija zajedno sa vaspitačicama obradovala je djecu iz udruženja. Iako mali , njih odavno vaspitači uče humanizmu i zajedniš tvu.

Ovo nije prvi put da dječica iz ovog vrtića pomažu udruženju gluvih. O ovom njihovom humanom ponašanju predsjednica Saveza gluvih i nagluvih Republike Srpske Dubravka Ostojić uvijek javno govori na svim važnim sastancima humanitarnih organizacija u BiH.

Djeca su prisustvovala molitvi u crkvi, a zatim su im sveštenik, članice Kola srpskih sestara i vaspitačice podijelili paketiće sa slatkišima i poželjeli SREĆNU PRAVOSLAVNU NOVU GODINU.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Današnje CIJENE voća, povrća i cvijeća na ZELENOJ PIJACI u Bijeljini

Cijene voća i povrća na Zelenoj pijaci u Bijeljini NAZIV PROIZVODA J.mjere CIJENA KROMPIR kg 2,50 KM CRNI LUK kg 2,50 KM BIJELI LUK kg 8,00 KM PASULJ kg 6,00 KM PAPRIKA CRVENA kg 5,00 KM PAPRIKA...

U Bijeljini rođeno PET BEBA

U porodilištu bolnice „Sveti Vračevi“ u Bijeljini u protekla 24 časa rođene su dvije djevojčice i tri dječaka. Broj...

SERVISNE INFORMACIJE za 19. april: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Danas, zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, mogući su prekidi u vodosnabdijevanju...

VRIJEME DANAS umjereno oblačno uz moguće slabe padavine

Ujutru umereno oblačno uz sunčane periode i hladnije, u višim predelima slab mraz. Mjestimično uz riječne doline i...