NOVOGODIŠNJA EUFORIJA UŠLA JE I MEĐU UGLJEVIČKE PRVAČIĆE

Datum:

Share post:

Stiglo je vrijeme za najsvečanije trenutke – proslava Nove godine i kraj prvog polugodišta kao potvrda uspjeha i znak da je jedan period prepun aktivnosti  i dešavanja završio.
Prijateljstvo i zajedništvo koji su izgrađeni tokom ove godine, podsjetnik su da je uspjeh učenika potpun. Bilo je  mnogo zanimljivih časova i mnoštvo zabavnih, kreativnih i edukativnih školskih dana.
Prvačići su roditelje danas iznenadili i obradovali sjajnom zabavom. Oni su pjevali, igrali i recitovali pokazavši fantastičnu energiju zajedništva i drugarstva.
„Na ovaj dan se održavaju nezaboravni susreti, ostvaruju se najdraže želje, moguća su najnevjerovatnija čuda. U školskim proslavama njegujemo zajedništvo, kreativnost, maštu, različitost, povjerenje i drugarstvo. Sve one lijepe stvari koji predstavljaju najljepše „začine“ školskog života. Oni su i prilika da jedni druge upoznamo u drugačijem svijetlu, da rastemo zajedno, da budemo neko drugi, da se smijemo jedni sa drugima“-rekla je učiteljica Dubravka Mitrović.
Iskreni dječiji osmjesi, ponos roditelja i zadovoljstvo učiteljice najbolje oslikavaju šta je sve urađeno u prethodnom periodu i na koji način.
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MINISTARSTVO POLJOPRIVREDE RS: Isplaćeno preko 5 miliona KM za podsticaje

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja isplatilo je danas 5.144.307 KM za...

„Sajam knjiga i cvijeća“ u Šamcu

Ovogodišnji "Sajam knjiga i cvijeća" biće održan u petak, 17. maja 2024. godine sa početkom u 10.00 časova,...

VUČKOVIĆ: Grad Bijeljina organizuje besplatan odlazak na Sajam poljoprivrede u Novi Sad

Grad Bijeljina organizuje besplatan odlazak na Sajam poljoprivrede u Novi Sad. -Gradska uprava Grada Bijeljina obavještava sve zainteresovane poljoprivredne...

ZVIJEZDINI AFRIKANCI HIT WWIN LIGE BIH

Ovosezonski hit najjače fudbalske lige BiH su dva internacionalca iz Afrike Saliman Kayode i Goswill Vadze koji nastupaju...