JAVNI POZIV ZA IZBOR NAJLJEPŠE UKRAŠENIH KUĆA I OKUĆNICA, BALKONA I IZLOGA POSLOVNIH PROSTORA NA TERITORIJI GRADA BIJELjINA POVODOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA

Datum:

Share post:

Gradska uprava Grada Bijeljina raspisala je javni poziv za izbor najljepše ukrašenih kuća i okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora na teritoriji grada Bijeljina povodom novogodišnjih praznika.

 Po tri najljepše okićenih kuća/okućnica, balkona i izloga poslovnih prostora, koji će za božićne i novogodišnje praznike sijati najraskošnije i biti ocijenjeni kao najoriginalniji, biće nagrađeni prigodnim nočanim nagradama od po 1.000, 500 i 300 konvertibilnih maraka.
Pravo učešća imaju sva fizička i pravna lica s prebivalištem, odnosno sjedištem na području grada Bijeljina, koja od 30.12.2022. godine do 10.01.2023. godine dostave popunjen obrazac i najmanje tri fotografije okićenih prostora.

Sve pristigle prijave ući će u prvi krug izbora za najljepše okićene prostore u jednoj od navedenih kategorija. Prvi krug izbora biće održan od 11. do 13. januara 2023. godine putem javnog, on-lajn glasanja na službenoj fejsbuk-stranici Gradonačelnika Bijeljine.

Prvih pet  prostora, u svakoj kategoriji, koja osvoje najviše glasova, odnosno „lajkova“ na fejsbuku, ulaze u drugi krug izbora. U drugom krugu izbora, komisija, imenovana za tu priliku će posjetiti sve lokacije koje su ušle u drugi krug izbora i donijeti konačnu odluku.
Pobjednici će biti proglašeni 15. januara 2022. godine za vrijeme koncerta Dušana Sekulića, odnosno, prilikom svečanog zatvaranja Zimskog korzoa.

– Praznično raspoloženje, božićnu i novogodišnju atmosferu u našem Gradu najbolje možemo stvoriti mi, njegovi stanovnici i zato pozivamo građane da što ljepše ukrase svoje kuće, okućnice, balkone i poslovne prostore – navodi se u saopštenju Gradske uprave. 

Javni poziv sa obrascem za prijavu je na linku: https://bit.ly/3CgcvAr

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

SERVISNE INFORMACIJE za 29. mart: Prekidi u snabdijevanju vodom i električnom energijom

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od...

VRIJEME DANAS pretežno sunčano

U prvom dijelu dana toplo i pretežno sunčano, na jugu i zapadu uz umjerenu oblačnost. U drugom dijelu...

NS RS USVOJILA ZAKLJUČKE: Poništiti sve odluke Šmita i poštovati međunarodno pravo

Narodna skupština Republike Srpske zajedno sa nadležnim institucijama i organima Republike Srpske preduzeće potrebne mjere da bi se...

NIKOLA STEVANOVIĆ iz Bijeljine na master studijama u Holandiji, DIPLOMSKI RAD POKLONIO rodnom gradu, želja mu je da se vrati u svoj kraj (video)

Gost “Razgovora sa povodom“ bio je mladi Nikola Stevanović koji je osnovnu školu završio u Bijeljini kao učenik...