„UNSU“ POBJEDNIK REGIONALNE KARATE LIGE ZA MLADE I PERSPEKTIVNE

Datum:

Share post:

Saopštenje pres službe kk „UNSU“ Bijeljina prenosimo u cjelosti:
„Protekle subote u Brčkom u organizaciji Regionalnog karate saveza Birača, Majevice, Semberije i Posavine (RKS BMSiP-e) održano je drugo završno kolo Regionalne BMSiP-e karate lige za mlade i perspektivne za 2022 godinu.
U ekipnoj konkurenciji u kategoriji pionira naša ekipa u sastavu; Jakovljević Andrej, Nedić Slavoljub, Đurić Andrej, Jošić Uroš, Šikuljak Lazar i Tripunović Vukašin. izdominirala je pobjedivši u svih pet kola. Uzimajući u obzir da su i u prvom kolu, ljetos u Derventi, takođe bili nepobjedivi zasluženo su osvojili pehar pobjednika i time ponijeli titulu najbolje muške ekipe u regiji.
Isto tako, naše djevojčice u sastavu; Mijić Marija, Ivković Jana, Marinković Nikolina, Todić Neda i Mijić Milica su bez poraza u oba kola lige stigle do pehara i titule najbolje ženske ekipe u regiji.
Sa ovim rezultatima naš klub je u sveukupnom plasmanu zauzeo prvo mjesto. Pehar pobjednika ovogodišnje Regionalne BMSiP-e karate lige za mlade krasit će naše vitrine i biti još jedan u nizu dokaza kvalitetnog sistematskog rada našeg kluba. Rezultatima koje su postigli naši takmičari i talkmičarke u Brčkom na najbolji način zaključujemo više nego uspješnu takmičarsku sezonu.
U ime UO kluba, čestitamo našim takmičarima u takmičarkama na postignutim rezultatima! Roditeljima, prijateljima kluba kao našem generalnim sponzoru Lykos Balkan Metals se zahvaljujemo na podršci tokom cijele godine! Veliko hvala svim medijima koji nas prate i podržavaju!
Za sve članove kluba slijedi kraći odmor preko praznika, a potom nastavak rada i priprema za sezonu ispred nas!“
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DR ALEKSANDRA MIJATOVIĆ: Sa prvim simptomima alergija, potrebno je posjetiti doktora (video)

Za portal Dešavanja u Bijeljini, o periodu alergija, samim alergijama i liječenju, pričala je dr Aleksandra Mijatović, specijalista...

Predsjednički i parlamentarni izbori u Sjevernoj Makedoniji 2024: Povratak u neogruevizam?

U Republici Sjevernoj Makedoniji će se 8.maja 2024.godine održati drugi krug predsjedničkih izbora i redovni parlamentarni izbori.  Na izborima, prema...

Novak Đoković započeo 424. sedmicu na prvom mjestu ATP liste

Srpski teniser Novak Đoković započeo je danas 424. nedelju na prvom mestu ATP liste, čime je nastavio da...

Sa Romanije 33 hodočasnika krenula ka manastiru Ostrog

Sa Sokoca je jutros na pokloničko putovanje do manastira Ostrog krenula grupa od 33 hodočasnika, među kojima 13...