NEŠIĆ: Srpska potvrdila da je najfunkcionalniji dio BiH

Datum:

Share post:

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić ocijenio je da je Republika Srpska formiranjem svih institucija na vrijeme potvrdila da je najfunkcionalniji dio BiH.
– Republika Srpska jedina može da funkcioniše i ispoštuje sve zakonima predviđene rokove, što potvrđuje i brzo formiranje Vlade – rekao je Nešić Srni.

On je naveo da bi Vlada Republike Srpske, koja je formirana juče, bila i ranije formirana da se nije čekalo konstituisanje Vijeća naroda.

– Drago mi je što je Vlada ovako brzo formirana, što skupštinska većina funkcioniše i što su izabrani svi predstavnici Narodne skupštine Republike Srpske – rekao je Nešić.

Nešić je rekao da ovu vladu čekaju veliki izazovi u narednoj godini, ali da je uvjeren da je premijer Republike Srpske Radovan Višković, zajedno sa ministrima, spreman da se uhvati u koštac sa svim izazovima.

– Naredna godina neće biti laka nikome, ali očekujem funkcionalnu Vladu i očekuje da se uhvate u koštac sa problemima koji nas čekaju – poručio je Nešić.

Poslanici Narodne skupštine Republike Srpske izabrali su juče novi saziv Vlade Republike Srpske, koju će predvoditi Radovan Višković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: rtrs.rs/srna.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LJUBO LJUBOJEVIĆ: Novinarstvo se danas nalazi između čekića i nakovnja

Ovaj dan obilježavamo u trenutku prijetnje po medijske slobode, ali i lošim statusom medijskih radnika. Svjetski je dan slobode...

Sportsko ribolovno udruženje „Riba“ tradicionalno organizovalo humanitarnu akciju pripremanja obroka korisnicima Narodne kuhinje na teritoriji Grada Bijeljina (foto)

Sportsko ribolovno udruženje "Riba" iz Bijeljine, u želji da uljepša praznične dane najugroženijim sugrađanima, danas je tradicionalno organizovalo...

DODIK POVODOM MEĐUNARODNOG DANA SLOBODE MEDIJA: Srpska stvorila uslove za rad svih medija

Republika Srpska, kao demokratsko društvo, stvorila je uslove za rad svih medija cijeneći važnosti slobode izražavanja, ulogu i...

Svjetski Dan slobode medija

Treći maj u svijetu obilježava kao Dan slobode medija s ciljem podizanja svijesti o značaju slobode i nezavisnosti...