BIJELJINA: U Dvorovima otvoren SALON NAMJEŠTAJA ''KALEA'' – namještaj po mjeri

Datum:

Share post:

U Dvorovima kod Bijeljine, u centru ovog naselja, otvoren je moderni maloprodajni salon namještaja „Kalea“ – namještaj po mjeri, površine oko 1.200 metara kvadratnih izložbenog prostora.

Dževa Avdić, saradnik za odnose s javnošću Fabrike namještaja „Kalea“ iz Ilijaša, kaže da je ovo deveti maloprodajni salon namještaja „Kalea“.

„ Želja, volja, rad i trud zaposlenih u „Kalei“, nakon 23 godine uspješnog rada i poslovanja, rezultirali su time da danas otvaramo deveti maloprodajni salon namještaja u Bijeljini. Ovo je naš i lični uspjeh, jer s ponosom ističemo da smo u ovom salonu namještaja obezbijedili posao za devet mladih radnika sa područja grada Bijeljina. Na taj način i mi pomažemo razvoj ove lokalne zajendice. U ponudi imamo širok i bogat asortiman namještaja po mjeri. Naši dizajneri su osmislili kompletno opremanje vaših stanova, porodičnih kuća i poslovnih prostora. Nudimo namještaj za kuhinje, dnevni boravak, dječije i spavaće sobe, ali smo tu da ponudimo i kompletno opremanje hotela, ugostiteljskih objekata, kancelarijskih prostora, restorana, apartmana. Namještaj „Kalea“ u vaše domove unosi stil, vedrinu, identitet i priču. Sa namještajem „Kalea“ možete biti prepoznatljivi i autentični. Profesionalni tim stručnjaka Fabrike namještaja „Kalea“ u vaš dom unosi kvalitetan i savremen namještaj po mjeri, savremen dizajn, autentičan stil i širok kolorit boja koje nikoga ne mogu ostaviti ravnodušnim“, kaže Dževa Avdić, saradnik za odnose s javnošću Fabrike namještaja „Kalea“.

Tim stručnjaka i dizajnera Fabrike namještaja „Kalea“ nenametljivo, ali sa prepoznatljivim stilom i dizajnom, ispunjava sve želje kupaca, pažljivo bira upečatljive, jarke i elegantne boje namještaja. Povjerenje kupaca nagrađeno je izuzetnim  kvalitetom namještaja. Kompletnost, funkcionalnost i ekonomičnost su karakteristike koje izdvajaju proizvode ove fabrike od ostalih proizvođača namještaja. Maloprodajni saloni namještaja „Kalea“ već postoje u Sarajevu, Vitezu, Mostaru, Bihaću, Banjaluci, Jelahu, Neumu, Dubrovniku, od danas i u Bijeljini.

Izvor: desavanjaubijeljini.com
 
 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Vučević prvi zvanični susret na novoj funkciji obavio sa Patrijarhom Porfirijem

Predsjednik Vlade Miloš Vučević izjavio je danas da mu je drago što je svoj prvi zvanični sastanak na...

VIŠKOVIĆ: Srpska je finansijski stabilna

Srpska je finansijski stabilna. Od kraja 2018. godine do danas penzije su povećane za 60,1 odsto, a plate...

Aktiv žena SP Bijeljina organizovao akciju podjele vaskršnjih jaja (foto)

U susret Vaskrsu, najvećem hrišćanskom prazniku, Aktiv žena Socijalističke partije, Gradski odbor Bijeljina, organizovao je danas akciju pod‌jele...

Preminuo sveštenik Vojislav Vojo Čarkić – Pop Žućo

Sveštenik Vojislav Vojo Čarkić, poznat kao "pop Žućo", preminuo je danas u Istočnom Sarajevu, potvrđeno je u Srpskoj...