OTVOREN 1. JAVNI POZIV ZA INOVATIVNE PRIVREDNE SUBJEKTE

Datum:

Share post:

Privredni subjekti iz Republike Srpske/BiH i Švedske sa inovativnim poslovnim idejama, proizvodima ili uslugama koje mogu dovesti do smanjenja nezaposlenosti, povećane konkurentnosti i održivog društveno-ekonomskog razvoja u BiH, imaju priliku da dobiju pomoć „ Challenge fonda“ na osnovu prvog poziva za prijave, koji je otvoren od 12.10.2022. godine.

Za potencijalne aplikante na raspolaganju je budžet čiji je indikativni iznos oko 480 000,00 EUR, a rok za dostavljanje aplikacija je srijeda 23. novembar 2022. godine do 16 sati.

Za potencijalne korisnike iz koji su registrovani najmanje šest meseci i maksimalno dve godine, predviđen je maksimalni iznos bespovratne pomoći u iznosu od 10.000 eura, dok je za korisnike iz kategorije zrelih privrednih subjekata, koji posluju već dve godine i više, maksimalan iznos bespovratnih sredstava 30.000 EUR. Podnosioci zahteva su u obavezi da obezbede minimum sopstvenog učešća od 50 % od ukupne vrednosti predloženog projekta. Period realizacije projekta ne može trajati kraće od 3 meseca i duže od 12 meseci.

Mogućnost prijavljivanja na javni poziv provodi se isključivo putem apliciranja na elektronski sistem za apliciranje i evaluaciju (eMSAE) koji se nalazi na web stranici www.c2c.ba, gdje je dostupan i Vodič za aplikante, koji je sastavni dio Aplikativnog paketa. Aplikacije koje budu dostavljene putem pošte (štampana forma), putem faksa ili na neki drugi način, neće biti uzete u razmatranje, niti će biti predmet ocjenjivanja.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: www.c2c.ba

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

MEŠKOVIĆ: Zadovoljni smo rodom jagoda, ali ne i cijenom (video)

Proizvođač jagoda iz Čelića Mustafa Mešković, pričao je kakva je proizvodnja jagode ove godine, kao i isplati li...

NIKOLA GRUJIĆ briljirao u Španiji: Učestvovalo 750 studenata, MLADIĆ IZ LOPARA osvojio drugo mjesto

Dvadesettrogodišnji Nikola Grujić iz Lopara, student četvrte godine Fakulteta za računarstvo i informatiku Univerziteta „Sinergija“ u Bijeljini, na...

ĐURĐEVIĆ: Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine

Što je bilo do nas, mi smo uradili, a sve zbog razvoja naše Bijeljine Zadovoljan sam radom Skupštine i...

PETROVIĆ: Uprkos opstrukcijama, Grad funkcioniše bolje nego bilo koji drugi grad u Srpskoj

Kako biste ocijenili rad Vašeg kabineta u prvom kvartalu ove godine? -Na prvom mjestu bih rekao da je rad...