MITROVIĆ: Saborno možemo sve!

Datum:

Share post:

Status sa FB naloga Milenka MItrovića kandidata za poslanika u NS RS u IJ 6 prenosimo u cijelosti:

Poštovani građani,

Sagledavajući sve okolnosti sa kojima je Repbulika Srpska suočena, Pokret za Bijeljinu prihvatio je poziv Ujedinjene Srpske ka zajedničkoj borbi i saradnji tokom predstojećih izbora.

U njima smo prepoznali iskrene patriote koji sa nama dijele slična politička opredjeljenja, pogotovo na njegovanju dobrih odnosa sa našom maticom Srbijom i SNS-om kao garantom opstanka Republike Srpske i srpskog naroda na ovim prostorima.

Tokom svih ovih godina našeg političkog angažmana Pokret za Bijeljinu izrastao je u nezaobilazan politički subjekt prepoznatljiv po svojoj nepokolebljivosti, principjelnosti i neumornom radu na stvaranju povoljnog ambijenta za život svih građana Bijeljine i Semberije.

Brojne inicijative koje smo pokrenuli tokom skupštinskih zasjedanja učvrstili su povjerenje naših građana i istovremeno uprkos raznim opstrukcijama Bijeljina ima svoju budućnosti.

Vaši problemi, prijedlozi i sugestije artikulisani putem naših neposrednih kontakata i razgovora bili su i ostali naš prioritet.

Uvjeren sam da će ova naša obostrana saradnja biti opredjeljujući faktor da na predstojećim izborima svoje puno povjerenje poklonite našim kandidatima za Narodnu Skupštinu Republike Srpske:

– Milenko Mitrović (redni broj 4)

– Tatjana Blagojević (redni broj 9)

Naši kandidati se nalaze na zajedničkoj listi Ujedinjene Srpske sa kojima smo potpisali sporazum o saradnji i zajedničkom djelovanju na predstojećim izborima.

Saborno možemo sve!

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PAZITE ŠTA PIJETE Ova 3 pića su najgora za vaša crijeva

Prerađena pića uključuju širok izbor pića koja su prošla kroz različite procese proizvodnje. Ova pića često sadrže dodane šećere, vještačke arome,...

„Ulažemo međuljudske napore kako bi se došlo do radnika“ Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je živog ZATRPAO ODRON ZEMLJE

Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je rano jutros u jami Rudnika lignita u Mramoru...

Najviše stranih gostiju bilo je iz Srbije: Srpsku u martu posjetilo više od 30.000 TURISTA

U martu 2024. godine u Republici Srpskoj je boravilo 33.215 turista, što je u odnosu na februar 2024....

Na prijedlog Neškovića Kojadinovići darovali šamački Dom zdravlja: SVE ZA BOLJU DIJAGNOSTIKU

Braća Miroslav i Zlatko Kojadinović, koji žive i rade u Njemačkoj, darovali su danas EKG aparat i uniforme...