POTVRĐENO: Ljubiša Petrović nosilac liste SDS u IJ 6, Tomica Stojanović broj 4

Datum:

Share post:

Kako je već pisao portal Dešavanja u Bijeljini, došlo je do promjene kandidata na listi SDS u IJ 6 koju čine Bijeljina, Brčko, Žabari, Pelagićevo, Ugljevik i Lopare.

Iako je prije par dana Glavni odbor SDS RS usvojio listu za IJ 6 gdje je izglasano da nosilac liste bude Tomica Stojanović, kako je potvrđeno portalu Dešavanja u Bijeljini iz izvora bliskih bijeljinskom SDS, danas je u Bijeljini "usaglašena zamjena" nosioca liste SDS za IJ 6, kao i još nekih kandidata na listi.

Nosilac liste SDS u IJ 6 biće Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović, na mjestu broj dva će se naći Mirjana Orašanin, sadašnja odbornica bijeljinskog SDS, na mjestu broj tri, aktuelni načelnik Opštine Šamac Đorđe Milićević, dok će mjesto broj četiri zauzeti aktuelni poslanik SDS u NS RS i predsjednik bijeljinskog SDS Tomica Stojanović, a na mjestu pet će biti Lidija Ljubojević, ispred brčanskog SDS.

Sve ''nesporazume'' oko kandidata, rednih brojeva…. SDS na listi za NS RS u IJ 6  danas je u Bijeljini riješio lider SDS RS, Mirko Šarović.

Ostala imena na listi SDS za IJ 6 se usaglašavaju, a na posljednjem, 14 mjestu će biti direktor loparskog Doma zdravlja dr Želimir Nešković.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

POPOVI – Sembersko selo prepuno zanimljivosti i bogate istorije (foto)

Sembersko selo Popovi, udaljeno je od Bijeljine 8 km. Prema popisu stanovništva iz 1991. godine u njemu je...

U Bijeljini završen šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ (foto)

-Velika je čast našem klubu, ali i gradu Bijeljini da budemo organizatori jednog od turnira u projektu u...

BIJELJINA: Radnik “lako“ sa Veležom

Igrači novog šampiona Republike Srpske Radnika iz Bijeljine  lako su u meču 32. kola izašli na kraj sa...

A.D.”GRAD” BIJELJINA na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu (foto)

Pod sloganom „Najbolje iz Vojvodine“, u Novom Sadu danas je otvoren 91. Međunarodni sajam poljoprivrede, koji ove godine...