Elek tvrdi da ga je verbalno napao Lučić, policiji prijavio fizički napad

Datum:

Share post:

Nisam učestvovao u nikakvoj tuči i ne želim da se teško stečeni ugled Jahorine ruši takvim insinuacijama, rekao je predsjednik Nadzornog odbora OC  Jahorina Nedeljko Elek.
 

On tvrdi da su Nenad Nešić i Mladen Lučić u alkoholisanom stanju došli u hotel i imali sukob sa obezbjeđenjem.

– Meni je verbalno prijetio Lučić, na šta nisam reagovao, dok Predrag Nešić, Nenadov brat, nije počeo flašama gađati goste i obezbjeđenje. Tada sam reagovao i prijavio incident policiji, kojoj sam zahvalan na brzoj reakciji – istako je Elek.

Mladen Lučić je odbornik DNS u Istočnoj Ilidži  i brat ministra za ljudska prava i izbjeglice Miloša Lučića, a Predrag Nešić brat predsjednika DNS, Nenada Nešića.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo saopšteno je:

“Dana 03.07.2022. godine,oko 00.20 časova,policijskim službenicima PS Jahorina obratilo se lice E.N. koje je tom prilikom prijavilo da je u restoranu hotela “Vučko” prvo verbalno,a potom fizički napadnuto od strane vidno alkoholisanih lica N.P. (1980) i L.M. (1990). Po navedenoj prijavi postupili policijski službenici PS Jahorina koji su obavjestili dežurnog tužioca OJT I.Sarajevo koji je ovaj događaj okvalifimovao kao prekršaj protiv JRM. Nakon kompletiranja predmeta lica će biti sankcionisana zbog počinjenih prekršaja i to lice N.P. zbog prekršaja iz čl.12. Zakona o JRiM RS (tuča i fizički napad) , a lice L.M. zbog počinjenih prekršaja iz člana 8. (vrijeđanje) i clana 12. (tuča i fiziki napad) Zakona o JRiM RS.”

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: srpskainfo.com

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

Mladicu dužu od metar i težu od 10 kg u Drini ulovio iskusni ribar Simo Pokorni (foto,video)

U Zvorniku, na rijeci Drini ulovljen kapitalan primjerak mladice teže od deset kilograma i duža od metar. Zbog...

BOŠKO RADIĆ: Proizvodnja pšenice je neisplativa

Proizvodnja pšenice je neisplativa, kaže u ATV jutru Borško Radić, predsjednik Udruženja proljoprivrednika sela Semberije. Radić ističe da čekaju...

U toku sedmice oplemenjivanje prostora parka prijateljstva „Bijeljina – Langenhagen“ novim, zdravim biljnim vrstama (foto)

Redakciji portala Dešavanja u Bijeljini obratili su se građani sa informacijom da je Odjeljenje za stambeno-komunalne poslove i...

Odziv za skrining trbušne aorte premašio očekivanja – Besplatni pregledi u bijeljinskoj Bolnici i naredne sedmice (video)

Zbog ogromnog interesovanja građana za skrining preglede aneurizme trbušne aorte, preventivna akcija besplatnih ultrazvučnih pregleda produžava se i...