GRADONAČELNIK PETROVIĆ: Nikada NEĆU predložiti UKIDANJE neradne nedjelje!

Datum:

Share post:

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović oglasio se na svom FB profilu oko učestalih izjava sa “različitih“ strana oko ukidanja neradne nedjelje te post Petrovića prenosimo u cijelosti?
 
DOBRO VAM I BLAGOSLOVENO OVO NEDJELJNO JUTRO DOBRI MOJ NARODE
 
Na zdravlje i na spasenje onima koji su danas jutrili na liturgiji, srećno i berićetno onima koji danas kraj svojih najmilijih proslavljaju Kurban-bajram, lijep provod onima koji danas idu na izlet, prijatan ručak onima koji će danas sa porodicom i prijateljima objedovati, lijepi trenuci onima koji će danas otići u posjetu svojim najbližim, ugodan odmor onima koji su danas ostali duže u krevetu i nisu morali da aktiviraju alarm.
 
Pitalo me je mnogo ljudi ovih dana da li će se ukidati neradna nedjelja, podstaknuti skorašnjim izjavama sa različitih strana da je Bijeljina u finansijskom gubitku i da imamo masovna otpuštanja radnika.
 
E pa da vam odgovorim – mi u Semberiji znamo za nešto skuplje od para i dok god traje moj mandat priča sa neradnom nedjeljom je završena, ne morate se plašiti jer ja lično NIKADA neću predložiti ukidanje neradne nedjelje!
 
Morate znati i da nismo u gubicima već naprotiv i nije bilo nikakvih masovnih otpuštanja, radi se o klasičnom spinovanju javnosti!
 
Mene ne finansira niko i ni od čijih para ne zavisim, u ovu priču sam ušao srcem, a na narodnim krilima i meni je bitan samo puls naroda.
 
Uživajte dobri moj narode, Bijeljinu tek čekaju bolji dani, ujedinjeni zajedno možemo sve!
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

PAZITE ŠTA PIJETE Ova 3 pića su najgora za vaša crijeva

Prerađena pića uključuju širok izbor pića koja su prošla kroz različite procese proizvodnje. Ova pića često sadrže dodane šećere, vještačke arome,...

„Ulažemo međuljudske napore kako bi se došlo do radnika“ Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je živog ZATRPAO ODRON ZEMLJE

Spasilačke ekipe i dalje pokušavaju doći do rudara kojeg je rano jutros u jami Rudnika lignita u Mramoru...

Najviše stranih gostiju bilo je iz Srbije: Srpsku u martu posjetilo više od 30.000 TURISTA

U martu 2024. godine u Republici Srpskoj je boravilo 33.215 turista, što je u odnosu na februar 2024....

Na prijedlog Neškovića Kojadinovići darovali šamački Dom zdravlja: SVE ZA BOLJU DIJAGNOSTIKU

Braća Miroslav i Zlatko Kojadinović, koji žive i rade u Njemačkoj, darovali su danas EKG aparat i uniforme...