''Dejli telegraf'' se izvinjava i plaća odštetu Melaniji

Datum:

Share post:

Britanski list „Dejli telegraf“ se „bezrezervno“ izvinio prvoj dami SAD Melaniji Tramp i pristao da joj isplati veliku odštetu zbog članka koji je objavio prošle nedelje.

List je saopštio da je tekst, pod imenom Misterija Melanije, objavljen u izdanju prošle subote sadržavao lažne tvrdnje, između ostalog i da je manekenska karijera Melanije Tramp bila pod znakom pitanja pre nego što je upoznala sadašnjeg muža, kao i da je plakala tokom izborne večeri pre dve godine.

Dejli Telegraf je priznao da takve navode nije trebalo objaviti, ali i prihvatio da plati sve sudske troškove Melanije Tramp.

U današnjem izvinjenju, list je prihvatio da je prva dama SAD bila „uspešna profesionalna manekenka pre nego što je upoznala sadašnjeg supruga i da je sama pronalazila poslove bez njegove pomoći“.

Osim toga, u članku se pogrešno tvrdilo i da su se Melanijini roditelji i sestra preselili u Njujork 2005. godine i živeli u zgradama u posedu Donalda Trampa.

U tekstu se još navodilo i da je Melanija Tramp napustila studije za dizajn i arhitekturu zato što nije mogla da položi ispite, a ne zato što je želela da se posveti karijeri profesionalne manekenke.

Izvor: rts.rs

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

DODIK: Velika mi je čast što sam ugostio patrijarha Porfirija (foto)

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da mu je velika čast što je mogao ugostio patrijarha Porfirija...

Derventa prvi grad koji ima robote konobare (foto)

Grad Derventa je prvi grad u Bosni i Hercegovini koji ima robote konobare koji uslužuju goste. U restoranu...

MIROSLAV ILIĆ IZ MEĐAŠA: Fotografije i dalje imaju vrijednost

Miroslav Ilić iz Međaša je jedan od učesnika 13. međunarodnog sajma turizma i gastro kulture "Bijeljina-Turist 2024", a...

Šesti turnir projekta “Trofej Odbojkica“ i u Bijeljini! (foto)

Karavan mladosti, zabave, veselja, igre i sporta, u okviru festivala Odbojkaškog saveza Srbije pod nazivom “Trofej Odbojkica”, stiže...