KMF “Radnik-Siti“ i dalje na vrhu tabele sa 23 boda

Datum:

Share post:

U 10. kolu Druge lige Republike Srpske, grupa Centar u futsalu ekipa KMF „Radnik-Siti“ Bijeljina je ugostio ekipu KMF „Ljubić“ iz Prnjavora.

U prvom dijelu prvenstva, utakmica ovih rivala je završena neriješenim rezultatom i očekivala se neizvjesna utakmice, jer je na papiru ovo bio derbi kola.

Domaći su krenuli odlučno i vidjelo se da će utakmica otići u skroz drugom pravcu od prethodne u Prnjavoru. Na kraju utakmice rezultat na semaforu je bio 12-1 (8-0) za futsalere Radnika.

Na jučerašnjoj utakmici mrežu protivnika po dva puta zatresli su Trifković, Ružičić i Zehić, dok su po jedan pogodak ostvarili Pavić, Sajtanović, Jović, Odžaklić, Bogdanović i Panić.

Futsaleri KMF „Radnik-Siti“ nastavljaju svoj pohod prema tituli i svom cilju, odnosno ulasku u Prvi ligu Republike Srpske. Naredna utakmica je i derbi prvenstva, kada im u goste dolazi KMF „Teslić“.

Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Dnevni horoskop za 17. maj

POVEZANE VIJESTI

Dnevni horoskop za 17. maj

OVAN Posao: Veoma koristan susret sa bivšim kolegom. Otvaraju se nove poslovne mogućnosti ili dobijate neke važne informacije o poslu. Ljubav: Partner...

PET MAGAZIN: Da li psi mogu da prepoznaju svoju rasu

Mnogi vlasnici će reći da njihov nemački ovčar u parku nepogrešivo prilazi drugom nemačkom ovčaru, baš kao što...

Kako mislima kontrolisati kompjuter?!

Univerzalni interfejs mozak-kompjuter omogućuje ljudima da igraju videoigre samo svojim mislima. Inženjeri su stvorili interfejs mozak-kompjuter koji ne zahtijeva...

AGRO SAVJET: Zalijevanje paradajza nakon sadnje – ključni koraci za uspješan uzgoj

U procesu uzgoja paradajza, jedan od ključnih elemenata je pravilno zalijevanje. Ova biljka preferira umjereno zalijevanje bez isušivanja...