POKRET ZA BIJELJINU: Sredstva za kampanju preusmjeravamo u pomoć osobama i udruženjima pogođenim Covidom 19

Datum:

Share post:

Pokret za Bijeljinu je odlučio da dio sredstava  za štampanja propagandnog materijala preusmjeri u nabavku i podjelu paketa socijalne pomoći,  pojedincima i udruženjima na području Grada Bijeljine.

,,Njima je potrebnije'' Šaljemo poruku i drugima: Uradite isto!

Smatramo da u vrijeme smanjene privredne aktivnosti usljed širenja virusa Kovid 19 moramo pružiti podršku svima koji trpe negativne posljedice, posebno onima koji su ostali bez zaposlenja, sezonskog posla ili se nalaze u stanju socijalne pomoći.

Mladi za mladu Bijeljinu
Pokret za Bijeljinu kao organizacija koja okuplja mlade patriote koji vole Semberiju i Bijeljinu uvijek će imati dinamične i pravovremene odgovore na aktuelne probleme.

Želimo da promijenimo sadašnje stanje u kojem se favorizuje lična materijalna korist i osamljivanje, hoćemo da izgradimo društvo koje donosi radost pojedincu, društvo međusobne podrške i ljubavi.

Bijeljina u srcu
Nama je na srcu Bijeljina i Semberija. Pozivamo sve koji vole Republiku Srpsku i žele da mladi ostanu ovdje da nam se pridruže svojom podrškom, djelima, da daju doprinos ostvarenju uvjerenja da zajedno, u duhu našeg naroda stvorimo zajednicu u kojoj se mladi osjećaju slobodno i uvaženo.

Želimo da mladi podnesu teret stvaranja društva radno sposobnih, društva podrške, kolektivne gradnje, ali i društvo koje će istovremeno zaštiti i voditi brigu i o starim i nemoćnim.
 
Dešavanja u Bijeljini
Izvor: desavanjaubijeljini.com

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

POVEZANE VIJESTI

LOPARE: U nedjelju obilježavanje 32. godišnjice Druge majevičke brigade

U nedjelju 19. maja 2024. godine obilježiće se 32. godišnjica Druge majevičke brigade. Obilježavanje godišnjice brigade će biti upriličeno...

GOLIĆ: Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Vuković predsjednik Izbornog štaba

Glavni odbor PDP donio Odluku o izlasku na Lokalne izbore, Nenad Vuković predsjednik Izbornog štaba -Glavni odbor PDP je...

SPS: Spremni smo za izbore, očekujemo dogovor unutar Republike Srpske (foto)

U Narodnoj skupštini Republike Srpske održan je sastanak rukovodstva Socijalističke partije Srpske sa predstavnicima gradskih i opštinskih odbora...

PETROVIĆ: Počela asfaltiranja puteva i dionica predviđena budžetom iz 2023. godine

U Semberiji je počelo asvaltiranje puteva i određenih dionica predviđenih budžeto iz 2023 i 2024. godine. -I konačno poslije...